Модератор: Юрий
baianavar писал(а):Ничто не видитеза что циган и турки не хотим а вас и англичан принимаем а
baianavar писал(а):Някои наистина трябва да се заеме с цялата работа мисля че, е време![]()
Дали Сидеров,Боико или някои друг ми е все едно.Гледам как малко по малко и Европа отива натам с промяна на отношението и разбиранията
baianavar писал(а):В общи линии съм на мнение че, някоитрябва да измете цялата турско-комунистическа сган
![]()
Съд,доживотни присъди,такива работи
baianavar писал(а):За тебе Русия и комунизъм явно са едно и също нещо а Рази![]()
И оли ще викаш като се гледаш в огледалотоМаи пак те гонят фаши -педери а
![]()
Виждам травмата е ужасна и за цял живот![]()
Хващаи лорка под ръка и на лекарвъпреки че за мен диагнозата е ясна
![]()
![]()
Лошото е че, си вярваш
Волен Сидеров, който миналата сряда вдигна скандал на борда на самолет на "Луфтханза", се извини за поведението си, съобщи bTV, като се позова на говорител от прокуратурата във Франкфурт на Майн.
Сутринта в сряда лидерът на "Атака" е потърсил чрез посредничеството на българското посолство връзка с лицата от екипажа, както и с полицейските служители, обидени от поведението му. Заради кратките срокове и факта, че засегнатите работят на смени, на срещата са присъствали представители на "Луфтханза" и на полицейската дирекция в града. Пред тях Сидеров е поискал извинение за държането си и е помолил те да предадат съжалението му на обидените. Съжалението му е било прието, след което Сидеров е отлетял за Италия.
Засега не е ясно дали извинението му ще се отрази на възбуденото предварително производство срещу него. Това трябва да реши прокуратурата във Франкфурт, която разглежда подадените сигнали срещу Сидеров.
Миналата сряда лидерът на "Атака" летя от София за Франкфурт, а по време на полета е буйствал, обидил е с расистки думи екипажа, хвърлял храна по тях и не искал да изнълни указанията им, което е принудило капитана да алармира германската полиция, че вози "неконтролируем пътник". След кацането полицейски патрули са проверили Сидеров, който е нагрубил и полицайка. След като показал дипломатически паспорт, българският политик, който е пътувал за Германия по здравосповни причини, е бил освободен.
Оплаквания срещу него са подали целият екипаж на самолета, както и засегнатият полицай. Сигнал срещу него е бил образуван и заради нарушение на закона за сигурността на въздушния транспорт. По-късно представител на германската полиция обясни, че ще се проверява и в какво качество е пътувал Сидеров, тъй като ако е бил по частни дела, не може да се позовава на дипломатическия си имунитет.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1