д а в р писал(а):...в момента слушат една и съща чалга,работят заедно...
Ето там е работата, господине - в Косово не слушат една и същата чалга и не работят заедно
Модератор: Юрий
д а в р писал(а):...в момента слушат една и съща чалга,работят заедно...
Чечню они получат,вместе с наркоторговцами,рабами,вахабитами и прочими прелестями.Федорец Валерий писал(а):Да, Алексей, соглашусь с Вами.
д а в р писал(а):на махленско ниво все още отношението турци-българи е "комшу-комшу"...е...в министерство на земеделието нихат кабил викаше в началото на подчинените си "гяур"...не беше приятно и спря да го прави..
а преди 20-тина години бях все още тийнеджър,зает със съвсем други проблеми..но и досега имам приятели и турци и цигани...не знам какъв им беше конфликта тогава...в момента слушат една и съща чалга,работят заедно...
пак браво..Алексей СПб писал(а):д а в р писал(а):на махленско ниво все още отношението турци-българи е "комшу-комшу"...е...в министерство на земеделието нихат кабил викаше в началото на подчинените си "гяур"...не беше приятно и спря да го прави..
а преди 20-тина години бях все още тийнеджър,зает със съвсем други проблеми..но и досега имам приятели и турци и цигани...не знам какъв им беше конфликта тогава...в момента слушат една и съща чалга,работят заедно...
За разлика от Вас познавам Ахмед Доган още като Меди Доганов, много умно момче беше... И съм участвал в подписки до Народното събрание срещу "възродителния процес"
Федорец Валерий писал(а):Djemma писал(а):Ну, Львовом вы неваших не ограничивайте
Djemma, Вы не наша? Жаль... Часто чувствую Вас почти рiднесенькою...
.
Федорец Валерий писал(а):А преди около двайсетина години (преди времето на тази смяна... на имената) - не е ли било нелепо турците да претендират за някаква си автономия в състава на България. Че те са повече от 1 милион, че имат право...
Как са Ви звучали тогаваз техните претенции?
yanko писал(а): [img]http://i015.radikal.ru/0801/fe/9506c8e372e6.jpg Обезьяны и ведут себя по обезьяньи.И получается все как у обезьян.
пламен писал(а):yanko писал(а): [img]http://i015.radikal.ru/0801/fe/9506c8e372e6.jpg Обезьяны и ведут себя по обезьяньи.И получается все как у обезьян.
- грубо както .... может быть по етому и клип такой "грубый" специально сделали :
( клип немножко "" такой .... )
Djemma писал(а):Да ваша я, ваша, са всеми потрохами, только я за самостийну Украину, без янковцев, ну Вы понимаете, о чем я
Djemma писал(а): Пламене, ти го закопа!!!
Nik_1 писал(а):Нас червеното знаме роди ни!
Нас не ще ни уплаши смъртта!
Ние сме на всеки километър!
Ние сме на всеки километър!
От тук до края на света.
Пада другарят в смъртен бой,
пада, за теб, свобода.
За да изгрее и стане той
малка червена звезда.
Коста Карагеоргиев, “На всеки километър”
Ето там е работата, господине - в Косово не слушат една и същата чалга и не работят заедно ... Усещате разликата?
Это прежде всего относится к американцам.Разве не так?Но у них же вы не предлагаете отобрать какой нибудь штат.Правильно потомучто боитесь.Вот и все.Остальное пропаганда и двоиные стандарты.Если завтра хозяин скажет что сербы молодцы и все делают правильно то я посмотрю что вы будете тогда говорить.Димчо писал(а):Ето там е работата, господине - в Косово не слушат една и същата чалга и не работят заедно ... Усещате разликата?
Валерий, както правилно забелязахте именно това е големият въпрос. Отговорът на него може обясни както създаването на Югославия /Велика Сърбия/, така и нейното бързо изчезване от политическата сцена. Честният и правдив анализ на събитията е много полезен за правилния отговор на поставения от Вас въпрос. А въпросът за Косово е частен случай на въпроса за сгромолясването на картонената къща, наречена Югославия.
Аз бих могъл само да отбележа някои "ключови думи"като:
-огромно самолюбие и егоцентризъм;
-да смяташ твоят народ за изключителен и "богоизбран";
-органическое неуважение и невосприемчивость ко мнение другого;
-пренебрежително отношение към своите съседи , особенно към тези кото не мислят като теб;
-недопускане даже и за секунда, възможността твоето мнение да е грешно.
Взаимоотношения могут быть разными,хорошими и плохими,но решают что и как делать из за океана.О каком западноевропейском влиянии идет речь?Или балканском?Димчо писал(а):Янко, оставим амерканцев, русских и даже имеющих влияние западноевропейцев в покое. Здес реч шла о балканских народах и о их взаимоотношений.
yanko писал(а):Косово это прямой аналог нашей Чечни.
Незнаю почему до этого не додумались наши правители.Я за.А еще лучше какую нибудь бомбу на них,и кукурузой засеятьпотом.А что бы стало если бы их выкинули в прибалтику?Поясните.master7 писал(а):yanko писал(а):Косово это прямой аналог нашей Чечни.
" Прямой аналог " ,когато прогоните 1 милион чеченци например в Прибалтика. Помислете какво би станало.
Их земля- на Земле Франца Иосифа.Знаете где это?Не у всех конечно,у некоторых.У ваххабитов,бандитов,желающих построить халифаты и всякие шариаты.Таким только смерть.Без права на обжалование.Димчо писал(а):Янко, оставь чеченцев. Они не по теме. Кстати, они живут на своей земли, а не на русской.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 27