Модератор: Юрий
VS писал(а):Знаковое заявление, в контексте часто обсуждаемых здесь истинно "партнерских" отношений между САЩ и ЕС:
Проект под названием единая европейская валюта потерпел неудачу. Об этом заявил бывший глава Федеральной резервной системы /ФРС/ США Ален Гринспен, сообщила в четверг британская радиостанция Би-би-си. «Единая европейская валюта стала благородным экспериментом, который завершился неудачей», — подчеркнул Гринспен. Но, болгар на этом ресурсе реально серьезные новости вообще редко затрагивают (или возможно они в силу скромности стесняются на них реагировать)...
Наблюдатель писал(а):Пожелаем главе Евразийского Экономического Союза правит столько же, сколько друганы из Белоруссии и Казахстана. Они друг друга стоят - Путя, Лука и НурСултан.
VS писал(а):lalala
думаете крещений? Не уверен...
VS писал(а):наблюдатель,
Нормальная компания, не вредничайте...
lalala
думаете крещений? Не уверен...
saja писал(а):http://neverojatno.wordpress.com/2012/04/21/prost/
<<Българите, аз смея да твърдя, са най-простият народ на земята. Няма по-прост народ от българския и тука аз бих искал да направя едно разяснение. Под прост народ аз нямам предвид, народ неграмотен, неук и необразован. Не! Те са грамотни, но са тъпанари. Те са образовани, но са кухи. Те са интелигентни, но са прости. Защото неук е народ, който не е имал възможност да се ползва от съвременното образование, от достъпа до информация и от възможността да обменя идеи с народите от целия свят. Но тези народи аз не бих нарекъл прости, защото те живеят в някакво макар и примитивно общество, поддържат се и търсят път да се развият. А българите напротив, те имат огромни възможности, образовани са и осведомени, природата им е прекрасна, географското положение – стратегическо, но всичко това те пропиляват, продават, затриват, унищожават, защото са прости.>>
Обращение к болгарам и праболгарам: Прошу на меня не кидаться с яростными воплями..писала не я. Посему обращайтесь к авторам и им посылайте свои проклятия и эпитеты.)))) Случайно прочла и даю на суд форума)))
saja писал(а):Може да кажеш "Бъзикам нещо по компа" също така.. тоест се занимаваш с него. Бараш нещо по компа. Както и майтапенето - предизвикваш някакво дразнение.
Не ме бъзикай, иначе ще ядеш таково нещо, че няма да и преглътнеш)))))) Е и, господине, успяха ли с бъзикнята?Нали се подразни, ?!!)(()) Така е, човече, когато смееш да закачваш някого , трябва да умееш да понесеш, че ще има и отговор на закачките ти, а нали понякога истината боли...
saja писал(а):Може да кажеш "Бъзикам нещо по компа" също така.. тоест се занимаваш с него. Бараш нещо по компа. Както и майтапенето - предизвикваш някакво дразнение.
Не ме бъзикай, иначе ще ядеш таково нещо, че няма да и преглътнеш)))))) Е и, господине, успяха ли с бъзикнята?Нали се подразни, ?!!)(()) Така е, човече, когато смееш да закачваш някого , трябва да умееш да понесеш, че ще има и отговор на закачките ти, а нали понякога истината боли...
В блоге было перепечатано , например, отсюда, но это уже не "бъзикня", а газета Днес"
Были новости, да кончились
master7 писал(а):saja писал(а):Може да кажеш "Бъзикам нещо по компа" също така.. тоест се занимаваш с него. Бараш нещо по компа. Както и майтапенето - предизвикваш някакво дразнение.
saja, не можете ли перевести на руском, что бы посмеялись Вам и Ваши соотечественники?
Забыли ответить в чем "Европейская новость" и кто праболгар.
saja писал(а):http://neverojatno.wordpress.com/2012/04/21/prost/
<<Българите, аз смея да твърдя, са най-простият народ на земята. Няма по-прост народ от българския и тука аз бих искал да направя едно разяснение. Под прост народ аз нямам предвид, народ неграмотен, неук и необразован. Не! Те са грамотни, но са тъпанари. Те са образовани, но са кухи. Те са интелигентни, но са прости. Защото неук е народ, който не е имал възможност да се ползва от съвременното образование, от достъпа до информация и от възможността да обменя идеи с народите от целия свят. Но тези народи аз не бих нарекъл прости, защото те живеят в някакво макар и примитивно общество, поддържат се и търсят път да се развият. А българите напротив, те имат огромни възможности, образовани са и осведомени, природата им е прекрасна, географското положение – стратегическо, но всичко това те пропиляват, продават, затриват, унищожават, защото са прости.>>
Обращение к болгарам и праболгарам: Прошу на меня не кидаться с яростными воплями..писала не я. Посему обращайтесь к авторам и им посылайте свои проклятия и эпитеты.)))) Случайно прочла и даю на суд форума)))
Не правете бизнес с тези хора, не общувайте с тях, унищожете ги. Те сами ще се предават един друг и ще съдействат за собственото си унищожение. Толкова са прости. “
master7 писал(а):[ Яростные вопли? Не вижу почему, скорее сострадательные улыбки.![]()
Болгарам и праболгарам(надеюс Вы скажете кто они) абсолютно ясно, что Вы цитировали, но Вашим соотечестненников не верю.
Напишите Вы, или кто знает как переводиться на руском слово "бъзикам", ведь Вы предлагаете это слово обсуждать.
Почему думаете, что это слово "европейская новость"?
На сайте, который впечатлил Вас, в начале пишет:
Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?
~ Или частна теория на НЕвероятностите!
Очевидно Вы, это не поняли и зря обрадовались.
saja писал(а): Ну, открыл "Днес"? Это не русская газета, как я понимаю? Так? И вроде я тут не причем.В этой газете пишут болгары.Ну, перепечатали статью англичанина..Так ее через переводчика-онлайн могут все русские перевести сами, было б желание..
Статью в "Днес" не пишет англичанин, а болгар. Если бы Вы чувствовали язык, сразу узнали бы. "Днес" показывает источник, тоесть мнимого англичанина
VS писал(а):Есть новость - вернее пока намек. Возможно американцы прекратят раскачивать европейские институты, в т.ч. и финансовые...
Слишком велик риск при этом самим ...ся! И симптомы как-бы (и/или расчеты) стали многим очевидны. Интересные однако времена.
Возможно будут гнобить только Меркель, пока не раскошелится. Т.е. в принципе, США возможно уже и достигли цели - ЕС ослаблен...
VS писал(а):lalala
Да, многие аналитики вполне допускают, что в южной и восточной европе "радикальные движения" под разными новыми "обертками" с высокой вероятностью смогут пробиться к власти, если не получится обуздать происходящее... Что собственно уже просматривается, если глаза не закрывать и называть вещи своими именами.
DiP писал(а):Попадалась эта статья, но что то не вериЦо - это англичане уходят не прощаясь, а евреи прощаются, но не уходят...
българите са най-проевропейски настроената нация в Европа и подчерта, че за него като президент тотален приоритет е евроинтеграцията, силният глас на България в Европа, активната позиция и достойното място.
„България е остров на стабилност. България е единствената държава, която успя да постигне нещо, което някои държави тепърва ще правят - България успя драматично да намали държавния дълг, благодарение на реформи и приватизация",
Лариса1 писал(а): И вообще ком. лидеры с их речами в свое время отдыхают...![]()
Лариса1 писал(а):"Болгары самая проевропейски настроеная нация в Европе..."
"Болгария - остров стабильности. Болгария - единственное государство, которое успело достичь того, что некоторые государства только начинают делать - Болгария успела уметьшить гос.долг, благодарение реформам и приватизации"
Как говорится, комментарии излишни, но , если интересно, прочитайте комментарии болгар под статьей. такое ощущение, что власть и граждане живут на различнып планетах. И вообще ком. лидеры с их речами в свое время отдыхают...![]()
baianavar писал(а):
Всичко на този свят е една лъжа, дори допитванията ( то затова и народа се подиграва ) в цялото писание дето си цитирала има една истина за която никаде и никои не говори Бългрите са най-про.... нация ама не проевропеиска и не проамериканска и не проруска ... Ако познаваше българите щеше да знаеш а не да преписваш глупостиЯвно тука не си правят труда да говорят с теб иначе щеше да знаеш кои са ни любимците
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 27