Модератор: Юрий
Михуил писал(а):Он ведь уже там лет пять если не больше сидит.
Михуил писал(а):И непонятно еще как сами белорусы к этому всему относятся. Это же самое главное. Если они хотят перемен - эти перемены будут. Если нет... то перемены все равно придут...
разведчик писал(а):Очень даже понятно, в Белорус избирателната активност е около 85% . За сравнене в България е около 35 %.
Harita писал(а):разведчик писал(а):Очень даже понятно, в Белорус избирателната активност е около 85% . За сравнене в България е около 35 %.
Может я ошибаюсь, но в Болгарии не гоняют иногородних студентов и служащих строем голосовать досрочно, не бегают с урнами по домам если до обеда на участке низкая активность, не занижают общее количество имеющих право голосовать и не завышают число реально проголосовавших. 26% проголосовавших досрочно, все такие сознательные, ага.. и это при том, что был бойкот выборов.
Harita писал(а):разведчик писал(а):Очень даже понятно, в Белорус избирателната активност е около 85% . За сравнене в България е около 35 %.
Может я ошибаюсь, но в Болгарии не гоняют иногородних студентов и служащих строем голосовать досрочно, не бегают с урнами по домам если до обеда на участке низкая активность, не занижают общее количество имеющих право голосовать и не завышают число реально проголосовавших. 26% проголосовавших досрочно, все такие сознательные, ага.. и это при том, что был бойкот выборов.
луменизиреаната и фашизирана "интелигенция" не разбира математика от 4-и и 5-и клас.
Skorpion_BG писал(а):луменизиреаната и фашизирана "интелигенция" не разбира математика от 4-и и 5-и клас.
Някой да обясни на неграмотния мене каква е тази учена дума?!!![]()
![]()
Скорпи,той е повтарял и е завиждал..това му е автобиографията..Работата е там че луменизиреаната и фашизирана "интелигенция" не разбира математика от 4-и и 5-и клас. Те са преминавали в по горен клас със рушвети , връзки или като синчета на партийни функционери
д а в р писал(а):Скорпи,той е повтарял и е завиждал..това му е автобиографията..Работата е там че луменизиреаната и фашизирана "интелигенция" не разбира математика от 4-и и 5-и клас. Те са преминавали в по горен клас със рушвети , връзки или като синчета на партийни функционери![]()
вече е 10-ти клас задочно...в 3-та сменна..
![]()
![]()
д а в р писал(а):Скорпи,той е повтарял и е завиждал..това му е автобиографията..Работата е там че луменизиреаната и фашизирана "интелигенция" не разбира математика от 4-и и 5-и клас. Те са преминавали в по горен клас със рушвети , връзки или като синчета на партийни функционери![]()
![]()
![]()
аз съм сдавал там изпит по физика на един приятел..явих се вместо него..за седми клас..учителката вика:аз не ви познавам..викам..аа аз рядко идвах...и тя..ужасен клас сте...четворка изкарах..пиян като себе си след купон..бях девети клас тогава...Skorpion_BG писал(а):д а в р писал(а):Скорпи,той е повтарял и е завиждал..това му е автобиографията..Работата е там че луменизиреаната и фашизирана "интелигенция" не разбира математика от 4-и и 5-и клас. Те са преминавали в по горен клас със рушвети , връзки или като синчета на партийни функционери![]()
![]()
![]()
Мислиш ли, че го е добутал до 10-ти? Сигурно с връзки и рушвети като му чета произведенията!
master7 писал(а):Skorpion_BG писал(а):луменизиреаната и фашизирана "интелигенция" не разбира математика от 4-и и 5-и клас.
![]()
Това го знам от 4-ти клас.
лумина-светлина
лумен-еденица за светлинен поток
Разведката явно прави някакви намеци.

Skorpion_BG писал(а):луменизиреаната и фашизирана "интелигенция" не разбира математика от 4-и и 5-и клас.
![]()
Лукашенко призова Запада да отмени санкциите срещу Беларус Президентът на Беларус Александър Лукашенко призова западните страни да отменят санкциите срещу неговата държава, въпреки критиките на западните наблюдатели относно проведените в неделя избори. Според наблюдателите изборите не са отговаряли на общоприетите стандарти.
"Ние очакваме от вас да отмените наложените ни санкции, които са обида за целия народ на Беларус", заяви Лукашенко пред наблюдателката на изборите Ан-Мари Лизин.
"Защо издигнахте желязна завеса около нас? Тази желязна завеса трябва да бъде премахната", подчерта президентът на Беларус.
Лукашенко отбелязал положителните и отрицателните забележки в доклада, изготвен от повече от 400 наблюдатели. ЕС и САЩ обвиняват Беларус, че е нарушил основни права и наложи санкции на президента, включително ограничения за пътуване.
master7 писал(а):Разведчик,ти наблюдател на изборите в Белорус ли беше,или пишеш "по спомени на очевидци" като в партизанските книги?
разведчик писал(а):/
по правильному пути, батенька ,пошлиGeor писал(а):Сегодня случайно заметил эту тему.
Geor писал(а): 2. Оппозиция, как явление нужна любому государству и парламенту. Нужна дискуссия, открытая дискуссия. Даже в таком вопросе, как строительство атомной станции. По информационным каналам муссируется идея такого строительства.
разведчик писал(а):Geor писал(а): 2. Оппозиция, как явление нужна любому государству и парламенту. Нужна дискуссия, открытая дискуссия. Даже в таком вопросе, как строительство атомной станции. По информационным каналам муссируется идея такого строительства.
ерунда. Ета байка придумана западняки, для лековерни и наивни люди. Опозиция совершенно не нужна народу! Все ети парламентские дискусии - цирк и ерунда. Проверено на деле в Болгария! А также в Россия , с всяких там Горбачови, Елцини , Немцови, Березовские и проч.
Болгарский народ никогда не хотел членства в НАТО. Ни участие в войне в Ирак! Ни американские военьие бази! Всичко това беше натрапено от марионетните политици, с опозицията барабар.
Болгарский народ не хотел разграбление и приватизации 12 000 заводьй и предприятии, народ не хотел уничтожения селское хозяйство. Но все ето факт!
А строительство атомной станции всегда нужно любое гусударство. Вне зависимости благовидние предлоги каких то западние марионетки, вроде зеление, опозиция и проч.
Ваш Батька настоящий патриот и заботится о народе.
master7 писал(а):[Не се кахъри,ти за един бой ли си?Ще си го добавиш в актива.
разведчик писал(а): Опозиция совершенно не нужна народу! Все ети парламентские дискусии - цирк и ерунда.
master7 писал(а): Признай си,че в лоша България всички те за@баха.Даже от Атака те изгониха,а май,че са те и били.Не се кахъри,ти за един бой ли си?Ще си го добавиш в актива.
Geor писал(а):разведчик писал(а): Опозиция совершенно не нужна народу! Все ети парламентские дискусии - цирк и ерунда.
А известно ли вам, что президент Беларуси сам вышел из оппозиции? Об этом, кстати, он напомнил недавно. И известно ли вам, что будучи оппозиционным депутатом парламента, он лидировал по количеству выступлений на заседаниях. Цирком это было или нет, но его позицию узнали, что и позволило ему победить в дальнейшем. Так что не надо здесь все обобщать и выступать против самого явления -"оппозиция". Она бывает разной - умеренной, конструктивной, радикальной, националистической, прозападной - список можете продолжить сами. И огулом ее охаивать нельзя. Иначе можно с водой и ребенка выплеснуть. Не будьте так наивны.
разведчик писал(а):master7 писал(а): Признай си,че в лоша България всички те за@баха.Даже от Атака те изгониха,а май,че са те и били.Не се кахъри,ти за един бой ли си?Ще си го добавиш в актива.
ха ха ха, де се е чуло и видяло фашистки-педерасти да набият комунист . Че те като ме видят и бягат като бити фашисти![]()
наистина сидеров и сливенския депутат пуснаха донос -клевета срещу мен в ГДПОБ , с надежда може би да ме изплашат. Но за что боролись на то и напоролись. Моя милост даде писменно обяснение, че атака са обществено опасни психопати, и затова клеветят почтените хора , а иначе сами си фабрикуват и инсценират атентати срещу себе си , за да се правят на интересни по медиите.
master7 писал(а):
Разведка,какой ты разведчик,эсли ты на отчет в полиции?
Ты от страха перепутал где давал обяьснение.Предполагаю в ГДБОП.
разведчик писал(а):А за това че съм човек на Кремъл и специален резидент в Задунайская губерния, изобщо не стана дума. Пожалуста, никому не говори. Не надо
разведчик писал(а):А за това че съм човек на Кремъл и специален резидент в Задунайская губерния, изобщо не стана дума. Пожалуста, никому не говори. Не надо
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 28