Модератор: Юрий

лорра писал(а):Кушать - то хочется людям, Ник. да и просто жить нормально.Жалко же людей. Ждали членства в ЕС как манну небесную, а теперь их постигло полное разочарование.
Только в Болгарии не в силах?лорра писал(а):Да, протесты были против коррумпированого правительства в первую очередь. Оказалось, что никакой ЕС не в силах обуздать алчность и жажду к наживе болгарских управляющих.
лорра писал(а):Да, протесты были против коррумпированого правительства в первую очередь. Оказалось, что никакой ЕС не в силах обуздать алчность и жажду к наживе болгарских управляющих. Причем , не только у последних, а у всех, кто был у власти эти 20 лет. Молодежь сбежит на запад и остануться Болгарии такие , как мастер 7 . Те, кто с радостью наблюдают за агонией собственной Родины, зарывая голову в песок.
bum_ba писал(а):лорра писал(а):Да, протесты были против коррумпированого правительства в первую очередь. Оказалось, что никакой ЕС не в силах обуздать алчность и жажду к наживе болгарских управляющих. Причем , не только у последних, а у всех, кто был у власти эти 20 лет. Молодежь сбежит на запад и остануться Болгарии такие , как мастер 7 . Те, кто с радостью наблюдают за агонией собственной Родины, зарывая голову в песок.
Лора, вы неоднократно писали, что живете в Болгарии 20 лет, а что лично вы сделали для того, чтобы изменить жизнь в БГ к лучшему? - расскажите о вашем опыте борьбы с алчными и коррумпированными управниками Болгарии, а мы у вас поучимся.
Skorpion_BG писал(а):bum_ba писал(а):лорра писал(а):Да, протесты были против коррумпированого правительства в первую очередь. Оказалось, что никакой ЕС не в силах обуздать алчность и жажду к наживе болгарских управляющих. Причем , не только у последних, а у всех, кто был у власти эти 20 лет. Молодежь сбежит на запад и остануться Болгарии такие , как мастер 7 . Те, кто с радостью наблюдают за агонией собственной Родины, зарывая голову в песок.
Лора, вы неоднократно писали, что живете в Болгарии 20 лет, а что лично вы сделали для того, чтобы изменить жизнь в БГ к лучшему? - расскажите о вашем опыте борьбы с алчными и коррумпированными управниками Болгарии, а мы у вас поучимся.
Ама тя тук се бори!!![]()
А за протестите - всичко би било ок, ако не се бяха появили дрогирани и пияни агитки на футболни клубове. Иначе щеше да си протече като протеста в Пловдив - мирно и тихо!
лорра писал(а):Да, протесты были против коррумпированого правительства в первую очередь.
veselin velikov писал(а):хайде да не говорим неподготвени....какви пияни и дрогирани...![]()
това че комунягите се подготвиха предварително...и вкараха в протеста провокатори...при това платени....не значи , че протеста е несправедлив...
не те знам на колко си години...но днес на площада беше съвестта на България.......ти къде беше...?
veselin velikov писал(а):
хайде да не говорим неподготвени....какви пияни и дрогирани...![]()
това че комунягите се подготвиха предварително...и вкараха в протеста провокатори...при това платени....не значи , че протеста е несправедлив...
не те знам на колко си години...но днес на площада беше съвестта на България.......ти къде беше...?
veselin velikov писал(а):Skorpion_BG писал(а):bum_ba писал(а):лорра писал(а):Да, протесты были против коррумпированого правительства в первую очередь. Оказалось, что никакой ЕС не в силах обуздать алчность и жажду к наживе болгарских управляющих. Причем , не только у последних, а у всех, кто был у власти эти 20 лет. Молодежь сбежит на запад и остануться Болгарии такие , как мастер 7 . Те, кто с радостью наблюдают за агонией собственной Родины, зарывая голову в песок.
Ама тя тук се бори!!![]()
А за протестите - всичко би било ок, ако не се бяха появили дрогирани и пияни агитки на футболни клубове. Иначе щеше да си протече като протеста в Пловдив - мирно и тихо!
Skorpion_BG писал(а):veselin velikov писал(а):
Господин Великов! Първо ние не се познаваме лично, а на този форум е прието да се говори на Вие! Второ - отричате ли, че част от младежите с маски бяха пияни и дрогирани? Трето - къде съм писал, че протеста е несправедлив?! Между другото бихте ли формулирали точно срещу какво протестирахте?! И четвърто - аз съм на достъчно години за да преценя това което върша, а днес върших много по-полезни неща от това да бъда на този протест!! А да и пето - как мислите, в чия полза е най-много този протест, кому е изгоден?!!
Irinaonix писал(а):как мислите, в чия полза е най-много този протест, кому е изгоден,
Кому?
veselin velikov писал(а):с хора , които наричат децата си пияни и дрогирани...аз не мога да говоря на Вие....
по добре с маски на площада...отколкото с доволно криво самолюбие зад монитора....затова сме на този хал....в какво се превърнахме...в мишки.....радвам се за вас...че живеете добре и сте доволен от случващото се в държавата....успех във всички начинания....
след като сами не сте разбрал...за какво става въпрос...не съм аз човека...които може да ви го разязсни.....
нищо лично...просто случващото се....ми дойде в повече днес....
bum_ba писал(а):veselin velikov писал(а):с хора , които наричат децата си пияни и дрогирани...аз не мога да говоря на Вие....
по добре с маски на площада...отколкото с доволно криво самолюбие зад монитора....затова сме на този хал....в какво се превърнахме...в мишки.....радвам се за вас...че живеете добре и сте доволен от случващото се в държавата....успех във всички начинания....
след като сами не сте разбрал...за какво става въпрос...не съм аз човека...които може да ви го разязсни.....
нищо лично...просто случващото се....ми дойде в повече днес....
Так значит Вы сегодня там были, а не сидели за монитором? Так повторяю - расскажите почему трезвая молодежь начала кидать камни, ограждения, пиратки... ну как свидетель этих событий. А то смотрите, я расскажу - у меня подруга была свидетельницей всего этого.
veselin velikov писал(а):това бяха провокатори....но Вие сте много далеч от нашите реалности...за да разберете същността на проблема.....
Малко преди 12 часа от Столичната община издадоха заповед за забрана на демонстрациите по искане на МВР, въпреки че пред парламента вече се бяха събрали над 3000 души. Решението на Бойко Борисов бе веднага използвано от полицаите, които тръгнаха да бият хората, без оглед дали става дума за футболни фенове, жени, непълнолетни или организатори на протеста.
bum_ba писал(а):veselin velikov писал(а):това бяха провокатори....но Вие сте много далеч от нашите реалности...за да разберете същността на проблема.....
Чо-чо простите? - я здесь живу 12 лет, и все эти реальности меня очень даже касаются, и вот это "много далеч" от меня "на една ръка растояние", а вот Вы где находитесь в данный момент? и почему себя ощущаете настолько компетентным в том, что происходит на этих, так называемых, протестах?
stifen писал(а):това си беше ачик гадна милиционерска провокация
Skorpion_BG писал(а):Как се получава английска ливада? Същото важи и за демокрацията и за нивото на живот! Все и сразу?!! Ну, ну!
А мешать молодежи? Да ни за что!!
veselin velikov писал(а):утре протестите продължават.....ако някой не знае....
Skorpion_BG писал(а):veselin velikov писал(а):утре протестите продължават.....ако някой не знае....
Гледайте утре навреме да си изолирате "правокаторите"!!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 24