Модератор: Юрий
Разведчик, не разбирам с какво ти пречи Набуко. Който има желание и пари, нека го прави. България може само да спечели от това.разведчик писал(а):Газпром е получил покана да се включи в проекта Набуко, но няма да участва в изграждането на газопровода, заяви в интервю за телевизионния канал "Вести" вицепрезидентът на руската компания Александър Медведев
"Набуко" стана символ на западно-фашистката тъпотия, настоящий памятник нерукотворен, памятник на глупоста, на големите безотговорни амбици без покритие. Това си е чудесен сюжет за филм-комедия, който ще надмине по популярност едноимената опера.
"За разлика от Набуко, ние разполагаме с всичко необходимо за изпълнението на своя проект. Имаме ГАЗ, имаме пазар, имаме опит в техническото изпълнение на подобни сложни проекти и най-вече - имаме корпоративно управление" - Александър Медведев.master7 писал(а):Разведчик, не разбирам с какво ти пречи Набуко. Който има желание и пари, нека го прави. България може само да спечели от това.разведчик писал(а):Газпром е получил покана да се включи в проекта Набуко, но няма да участва в изграждането на газопровода, заяви в интервю за телевизионния канал "Вести" вицепрезидентът на руската компания Александър Медведев
"Набуко" стана символ на западно-фашистката тъпотия, настоящий памятник нерукотворен, памятник на глупоста, на големите безотговорни амбици без покритие. Това си е чудесен сюжет за филм-комедия, който ще надмине по популярност едноимената опера.
Разведчик, министър Димитров е ясен, да го оставим. Айде да оставим и тия западно-фашистки кръгове да се похарчат парите, като са глупави, пък ние да им гледаме сеира. Става ли? Какво ще кажеш?разведчик писал(а):Министър Димитров каза че правителството ще инвестира 1.7 млрд евро, ако има газ . Аз обаче имам по конструктивно предложение- нека Министерството на Културата да отпусне 100 хил. лева за направа на игрален филм-комедия "Набуко".
Разведчик, министър Димитров е ясен, да го оставим. Айде да оставим и тия западно-фашистки кръгове да се похарчат парите, като са глупави, пък ние да им гледаме сеира. Става ли? Какво ще кажеш?[/quote]master7 писал(а):"За разлика от Набуко, ние разполагаме с всичко необходимо за изпълнението на своя проект. Имаме ГАЗ, имаме пазар, имаме опит в техническото изпълнение на подобни сложни проекти и най-вече - имаме корпоративно управление" - Александър Медведев.
Аз ,както всеки прогресивен человек смятам че не може да има газопровод без газ. Набуко-то е химера, фантазия, породена от болните мозъци на западно-фашистки управляващи кръгове. На мен набуко-то въобще не ми пречи.
Министър Димитров каза че правителството ще инвестира 1.7 млрд евро, ако има газ . Аз обаче имам по конструктивно предложение- нека Министерството на Културата да отпусне 100 хил. лева за направа на игрален филм-комедия "Набуко".
Наистина съм напълно некомпетентен, не се преструвам. Мисля си, че ако някой много се натиска за тази тръба, нека си я прави.разведчик писал(а):Ти наистина ли не си наясно че западните фашисти искат ние да плащаме тръбата? Или просто се правиш на луд като някой дърт фашист? Или си съвсем некомпетентен за набуко-то ,но просто така преднамерено, по првичка искаш да лижеш нещо на западните фашисти?
Набуко отново в играта
DeltaNews - 22 Март 2009, 16:07
Газопроводът Набуко отново е включен в списъка с приоритетни проекти на Европейския съюз, финансирани от бюджетния излишък на ЕС.Това съобщи полският министър по европейските въпроси Миколай Довгиелевич, цитиран от агенция EurActiv. “Връщането на Набуко в приоритетния списък се дължи на натиска, който страните от Централна и Източна Европа оказват“, допълни полският премиер Доналд Туск.
Herr Otto Flick писал(а):Набуко отново в играта
DeltaNews - 22 Март 2009, 16:07
Газопроводът Набуко отново е включен в списъка с приоритетни проекти на Европейския съюз, финансирани от бюджетния излишък на ЕС.Това съобщи полският министър по европейските въпроси Миколай Довгиелевич, цитиран от агенция EurActiv. “Връщането на Набуко в приоритетния списък се дължи на натиска, който страните от Централна и Източна Европа оказват“, допълни полският премиер Доналд Туск.
"Мы оказались в ситуации, которой никогда не ожидали", - отмечает Джонатан Стерн, директор по газовым исследованиям в Оксфордском институте энергетических исследований, напоминая, что до прошлого года Россия склоняла страны региона к подписанию долгосрочных контрактов, скупая весь доступный газ. Теперь "Газпром" разозлил такие страны, как Туркмения, которая заподозрила компанию в попытке увильнуть от покупки законтрактованного газа.
Премиерът Станишев ще подпише в Анкара споразумението за НАБУКОПотап писал(а):Крах Набуко-это крах очередной западной лжи.Нет газа для Набуко.Нет.И не предвидится.Сколько не ори-"демократия"-газа больше не станет.,если бы не дебильность наших правителей-давно бы перекрыли трубу всем.И пусть подыхает проклятый империализм.Есть страны с которыми можно дружить.С Китаем например.Державой номер 1,в очень скором будущем.А сша-пусть катится ко всем чертям.Вместе со своими неграми,демократиями и прочим.
абе знаех си аз, че не му е чист косъмът на туй момче - явен фашист-империалист излезе, ама то аслъ затова и мъдрият български народ не гласува за него.master 7 писал(а):Премиерът Станишев ще подпише в Анкара споразумението за НАБУКО
Да,да! Как хитро он притворяеться на русофил и наместе болгарское "зайци" говорит "заяци".stifen писал(а):абе знаех си аз, че не му е чист косъмът на туй момче - явен фашист-империалист излезе, ама то аслъ затова и мъдрият български народ не гласува за него.master 7 писал(а):Премиерът Станишев ще подпише в Анкара споразумението за НАБУКО
ANN-2 писал(а):Ура, товарищи! Раз уж Болгария подписала... значит дело в шляпе!
Христо писал(а):беда в том, что Набуко не заполнен и пока не знают как и где брать газ![]()
Будут минералку качать из Грузии
Andorf писал(а):Христо писал(а):беда в том, что Набуко не заполнен и пока не знают как и где брать газ![]()
Будут минералку качать из Грузии
Geor писал(а):Реакция на новость подписания в Анкаре договора о строительстве газопровода "Набукко" одного из блоггеров:
" начало конца понтизму русской рабовладельческой верхушки"
Не, не всех. Меня вот не задело, Наблюдатель, честное слово.Наблюдатель писал(а):ОДНА труба в обход Кремля и так всех задело.
В русском языке слово "газ" - мужского родаНаблюдатель писал(а):Кстати, через Набуко может транспортировать свой газ любой желающий. А через Южный Поток нужно сначало продать ее Газпрому.
VS писал(а):да не вопрос! Стоимость от 8 до 12 ярдов $... Мелочи! У BG бюджет ого-го!!!А в складчину оно легче...
А если серьезно, то думаю что откажутся от его воплощения и довольно скоро, под благим предлогом кризиса или еще чего...
Но РФ крови слегонца попортят, это факт. Дурашки думают что сговорчевее будем... А если наоборот?
Думаю что в реале начнет РФ заводы строить по сжижению газа. Дорого и долго, но что делать?! "Выиграют" все. Умные немцы и италийцы будут сидеть на индивидуальных трубах с дешевым и мало чем ограниченным газом, а сильно политизированные страны будут... Ну вы понимаете что делать...
Наблюдатель писал(а):ОДНА труба в обход Кремля и так всех задело.
Кстати, через Набуко может транспортировать свой газ любой желающий. А через Южный Поток нужно сначало продать ее Газпрому. Центральноазиаетские страны тоже получают козырь. До сих пор у них не было выхода на Европу, кроме как продать свой товар Кремлю.
VS писал(а):а сильно политизированные страны будут... Ну вы понимаете что делать...
skorzeny писал(а): лично аз съм убеден че условията които са договорени и тези които ще се договарят няма да са изгодни за България и ние пак ще сме губещи за сметка на няколко момченца които ще приберат комисионните ... но кво да се прави то тоя филм и с Бургас Александруполис и с предоговарянията не цената на газа с газпром сме го гледали нееднократно така че що да не гледаме още един епизод, а серияла на ограбването на българите продължава
Федорец Валерий писал(а):Писна ми вече от туй скимтене...на всяка крачка...инфанти долни...
Нали след малко ще имате уж цивилизовано и по европейски насочено правителство...
Христо писал(а):Наблюдатель у вас что, какая-то ФОБИЯ?
Или вам лишь бы Кремль обвинить?
Так вам не сюда, здесь форум о Болгарии - пишите прямо в Кремль.
stifen писал(а):не совсем так, щандартенфюрер, не совсем так - россии тоже отвалить, если ее правители отбросять совковую имперскую спесь и начнуть продавать газ набуко - но на равных, монополии не будеть и геополитическое оружие тоже.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 29