В Обетованата земя - без визи !!!

Визовый режим с Болгарией, получение виз, таможенный контроль и др. вопросы

Модератор: Юрий

В Обетованата земя - без визи !!!

Сообщение aquamarine » 12/06/2006, 15:07

Чух, че вчера е подписано споразумение за безвизов режим между България и Израел, според което български граждани могат да пътуват до там без визи.
И да остават 90 дни в рамките на 6 месеца.
Не чета вестници (нити хартиени, нито виртуални), така че нямам потвърждение на новината.
Който знае нещо по въпроса, нека да ме уведоми.
Много ми се ходи в Израел.Поне веднъж. Надявам се да не ми хареса и да се успокоя най-после! :lol: :lol: :lol:
aquamarine

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение нар » 13/06/2006, 19:52

я думаю, что все равно будет нужно какое- то основание для въезда.у нас в литву можно въехать без визы, если меньше, чем на 10 дней. но это значит, что не нужно приглашение. а в посольство все равно нужно идти и объяснять зачем вы едете. должен быть забронирован отель...так что я думаю, и в израиль нечто подобное.
Мерси, и аз те обичам :)
нар

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение д а в р » 13/06/2006, 19:56

так что я думаю, и в израиль нечто подобное
береш паспорт и летиш, вот на "бен гурион"как всегда "опрос"будет..
д а в р

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Вернуться в Визы, таможня