Наряд лм в Канаде интернет по карточкам. В Америке даже на улице интернет скоростной. А Канада не Россия, там давно всё схвачено должно быть. Это наши всё ещё "развиваются".Выгодно наверное.. особенно, когда сервер глючит..Вот наверное карточки-то где улетают... моментом.
Последний раз редактировалось Svecha 27/11/2007, 05:49, всего редактировалось 1 раз.
...Вот наверное карточки-то где улетают... моментом.
Я не знаю , у меня скоростной, поэтому и предложила ссылку не подумавши...
Но надеюсь кто-то из посетителей форума найдет там что-то нужное для себя из музыки и не только
Този град безсънен без печал ни пръсна. Всичко нежно, всичко грешно между нас виновно оглуша. Само ти остана в мен като камбана да звучиш под удара, душа.
В този град бездънен твоят вик потъна. Колко мъдро, колко подло в паметта си всеки вкамени. Но защо остана таз душа камбана до смъртта под всеки удар в мен да звъни.
В този град бездънен твоят вик потъна. Колко мъдро, колко подло в паметта си всеки вкамени. Но защо остана таз душа камбана до смъртта под всеки удар в мен да звъни.
Но защо остана таз душа камбана до смъртта под всеки удар в мен да звъни.
Последний раз редактировалось Svecha 24/03/2008, 06:15, всего редактировалось 4 раз(а).
Ако си загубил пари си изгубил малко, ако си загубил приятел си изгубил много, ако си загубил надежда си изгубил всичко.
Не заспивай, когато умират звезди Не заспивай света е за двама Уморен той безсънно за теб ще следи Даже мен да ме няма
Не сънувай прегръдките нежни на друг Не сънувай света е за двама Ще те сгрее морето на топлия юг Даже мен да ме няма
Припев: /2/ Даже мен да ме няма на белия свят Потърси любовта ми в стръкче пролетен цвят, потърси ме /2/
Не посрещай зората без обич за мен Не посрещай светът е за двама Пак ще грее в очите ти приказен ден Даже мен да ме няма
Не обиквай ти друг даже усетила зов Не обичай светът е за двама Ще те грее пак моята нежна любов Даже мен да ме няма ---------------------------------------------
Импулс Ако ти си отидеш за миг http://youtube.com/watch?v=m8pZCT2NOy8
Ако ти си отидеш за миг ще заровя лицето си в облак и тежко на земята тогава. Нито дъжд,нито сняг,нито слънце, ако ти си отидеш за миг./x2/
Само мъка от там ще вали, заличила последните стъпки на съня който с мен се разделя. Нито дъжд,нито вик,нито сън, ако ти си отидеш за миг.
Ако ти си отидеш за миг ще заровя лицето си в облак и тежко на земята тогава. Нито дъжд,нито сняг,нито слънце, ако ти си отидеш за миг./x2/
Само мъка от там ще вали, заличила последните стъпки на съня който с мен се разделя. Нито дъжд,нито вик,нито сън, ако ти си отидеш за миг.
Нито дъжд,нито сняг,нито слънце, ако ти си отидеш за миг./x2/ --------------------------------------------- Сигнал Да те жадувам http://youtube.com/watch?v=ATSsC9AdqW0
Защото ти, все пак ще ме помилваш, главата ми ще падне на гърдите ти - ще се стопят китарите, /2 защото аз не съм готов да те загубя като ключе от пощенска кутия - не съм готов. /2
Припев: Да те жадувам аз , да те жадувам, а ти все повече да се отдалечаваш. И аз все повече да съм виновен - това е толкова недопустимо.
...все пак ще ме помилваш, главата ми ще падне на гърдите ти - ще се стопят китарите, /2 защото аз не съм готов да те загубя като ключе от пощенска кутия - не съм готов. /2
Даже не знала,что "Танцувам блус" исполняется на английском яз.
Полушала - не понравилось А вот оригинал - одна из моих любимых песен! И клип очень красивый!
Рок-балади - одно из лучших направлений в болгарской музыке.
А я включала как--то оба ролика оновременно... Главное, поймать момент, чтоб музыка совпала.В общем, поют практически синхронно... Обычно разные люди всё-равно по разному поют, а тут ни одной ноты не сбилось.
Последний раз редактировалось Svecha 20/12/2007, 03:36, всего редактировалось 1 раз.
Ако си загубил пари си изгубил малко, ако си загубил приятел си изгубил много, ако си загубил надежда си изгубил всичко.
Сейчас, гуляя по форуму на страницах "помогите перевести" нашла текст песни, которая там кому-то понравилась.Зашла на музыкальный сайт и нашла эту песню. Вывешиваю:
Аз без тебе не мога да виждам на небето безкрайното синьо. Аз без тебе не мога да сещам на водата прохладния вкус. Щом отново намеря очите си, ще се върна при теб. Щом отново намеря сърцето си, ще се върна при теб.
И тогава ще бъда като себе си твоя. И тогава ще бъда цял на себе си твой.
Щом отново намеря очите си, ще се върна при теб. Щом отново намеря сърцето си, ще се върна при теб, при теб.
Последний раз редактировалось Svecha 24/03/2008, 06:44, всего редактировалось 1 раз.
И эту не скачать... Но я ж скачала её на gepimp3.com .Точно! Пишу пока только текст...Может потом разберусь, что это за фокусы...
Веселин Маринов Сбогуване http://www.gepimp3.com/?library=gepimp3 ... &sid=19273 Помня лято с дъх на пясък, южно слънце с меден блясък и зелени бисерни вълни... И любовта ни сънувана, от морска пяна целувана... Виждам как танцуваш боса, като огън светлокоса и китара шеметно звъни... Ти пак притваряш за миг очи, една китара за теб звучи... Казвам “Адио”, но не се сбогувам аз... Днес си отивам, но отнасям твоя глас, в мен ще останат твоят смях и нежността... Може би една мечта ще ме следва по света, ще се върнем, зная, тук накрая аз и любовта... Вятър в пясъка танцува и брегът за мен тъгува. Бисер става твоята сълза... Морето плака и ми прости, но все след влака се взираш ти...
Последний раз редактировалось Svecha 24/03/2008, 02:09, всего редактировалось 2 раз(а).
Спасибо,Malizia ! Концерты-концертами, а мне хочется на своем плейере их слушать. Тем более, что я тут только по ночам и бываю...Днём я на работе.и у компа меня нет. Я посмотрела.Жаль, что скачивать тут нельзя.. Но всё-равно спасибо! Хотя бы потому что ссылочка будет полезна тем, кто ищет его концерты. И я даже знаю, кто их уже ищет..
Ещё... По телеку уже в который раз крутят клип..Не знаю, какой страны эти певцы.(Переводчик выдал вот что: лучший армянский женский вокал с одним из большого "Цыгана" ...) Но поют они в какой-то болгарской манере. Решила отыскать в инете. Нашла. Мне очень нра...! Здесь только клип.Где скачать-не знаю...
.Тръгваш си,за кой ли път, без дори да кажеш сбогом. Само лист и почерк скъп, че ти липсвам страшно много. Тръгваш си,не знам къде, всеки спомен за теб да скрия. Но се връщаш ти след ден, лястовица от хартия.
Припев: Нощ последна - настъпи за нас, какво не ни достигна - сега се питам аз. Нощ последна - страшна като съд, бъди щастлива сама по своя път.
Тръгваш си,а после пак, търсиш път към мен обратно. Не моли да ти простя, щом при мен ще си закратко. Тръгваш си след сто лета, друга обич да не открия. Ти лети без мен сама, лястовица от хартия.
Припев: Нощ последна - настъпи за нас, какво не ни достигна - сега се питам аз. Нощ последна - страшна като съд, бъди щастлива сама по своя път. ------------------------------------------------------------
Без вина виновен съм аз, че избрах детската страст. Моят дом е празно небе и вървя не знам на къде. На къде да вървя и да спра?
Припев: И цветя отново изпращам във роса от моите сълзи. И сам по пътища прашни търся пак твоите очи.
Нямам аз какво да прощавам, няма в мен детски сълзи. Любовта, която ти давам, тя тупти във тези гърди. Kак тупти, разбери, не тъжи. ----------------------------------------------------------------- Плачещи Очи http://www.vbox7.com/play:85242300
Милко: Снощи аз сънувах плачещи очи, на криле танцувах от сбъднати мечти. Мира: Снощи аз сънувах плачещи очи, жадно те целувах, целуна ме ти.
Припев: Във съня си те целувам, а на яве, се сбогувам! (х2)
Милко: Утрото ме чака с плачещи очи, рана е дешата с изплакани мечти. Мира: Утрото ме чака с плачещи очи, пия от сълзата, боли ме, боли.
Последний раз редактировалось Svecha 24/03/2008, 01:33, всего редактировалось 1 раз.
Ако те има теб на този свят, ще има птици в пустото небе. Ако те има теб на този свят, ще има лодка в тъмното море. Ако те има теб на този свят, ще има огън и в студени дни. Ако те има теб... Ако те има теб... Ако те има теб...
Любовта е страшна проверка. Любовта е твойта душа. Този свят е нежен за двама. Този свят е тесен за сам.
Ако те няма теб на този свят, сърцето ми ще бъде хляб за птиците. Ако те няма теб на този свят, очите ми ще бъдат мъртви за любов. Ако те няма теб на този свят, от своята душа ще те създам завинаги. Ако те няма теб... Ако те няма теб... Ако те няма теб...
Верността е солта на живота. Подлостта е черния срам. Този свят е нежен за двама. Този свят е тесен за сам.
Ако те има теб на този свят...ще има птици в пустото небе. Ако те има теб на този свят, ще има лодка в тъмното море. Ако те има теб на този свят, ще има птици в пустото небе. Ако те има теб на този свят, ще има лодка в тъмното море.
Последний раз редактировалось Svecha 24/03/2008, 07:32, всего редактировалось 1 раз.
Защо ме лъжеш така, какво ще спечелиш кажи, с негопрекара ноща, а казваш че не си...
Не говориш истината, от истината боли, затова я криеш сега, но себе си лъжеш ти. Не говориш истината, от истината боли, не очаквай да ти простя, сърцето ми ти разби...
2.Нес е надявай сега да кажа че всичко е наред, ако излъжа така, ще стана като теб...
Последний раз редактировалось Svecha 24/03/2008, 02:13, всего редактировалось 1 раз.
Ну вот НРАВИТСЯ МНЕ !! Именно такая! Попсу я даже нашу не слушаю...Наши я тоже слушаю больше старые. ..80-х Сейчас это уже ретро. За ссылочку на радио-СПАСИБО!
.......
Последний раз редактировалось Svecha 25/03/2008, 16:11, всего редактировалось 2 раз(а).
Някога, отдавна… Някога, преди… Спря за миг животът… После продължи… Сякаш беше вчера… Помниш ли това - просто те намерих… Теб… И любовта…
Връщам се назад… Спомени събирам… Будя се със тях… Или пък заспивам… Но не мога сам - времето да върна… Любовта - как се разпиля… Всичко в този свят… Всичко преминава… Само ти, любов - ти не се повтаряш… Но защо, защо - в миг се разпиляваш… Днес, любов, къде си ти?…
Болката навярно - тя ще преболи… Времето лекува… Знаем го, нали… Но до днес не зная - как се разпиля, като шепа пясък… Вчера… Любовта
Сълнцето вече не грея от кактуси тъгна, птиците спрята да бейт ,тихо света пусто до мед ми без теб, защо си отиде всямо полната чаша верен приятел до мен
за теб живея, за теб копнея толко во време, за тебе вишем, по теб воздвишем, само по теб, но ти забрави и ме остави столково рани само с болко и спомени бол мой мойто сердце
нощем гледем звездите и мисля за тебе денен говоре с приятели ак само за теб пейне газа за що за що си отиде всямо полната чаша верен приятел до мен
И как это забыли про старую известную песню? Васил Найденов Телефонна любов Скачать здесь:http://www.oxid.ru/mp3/song.php?song_id=1250261 Рефрен: Ти ти ти Ти ти ти Ти ти ти, моя любов Ти ти ти Ти ти ти Ти ти ти, вечна любов
Телефон все ни свързва Телефон ни дели Малко тъжна е тази Наша обич нали Ако аз заговоря Ти отсрешта мълчиш И немога да видя най-добрите очи Ако ти заговориш Аз немога така С мойте длани да стопля Твойта малка ръка Как изгрява не виждам Върху усните смях И не мога да стигна С мойте усни до тях
Припев: /2x Ти ще дойдеш тук, аз зная Нещо в мене днес боли Най-далечно разстояние е туй което ни дели
Рефрен:...
Аз не искам такава - телефона любов Аз те искам до мене kато тих благослов Аз те искам до мене всеки ден всеки час Да си само с мене всеки миг, всеки миг
Припев:... /2x/