Член на семейство

Вопросы об иммиграции, получении гражданства, вида на жительство, заключения браков в Болгарии и т.д.

Модератор: Юрий

Член на семейство

Сообщение АндреБГ » 03/07/2013, 23:25

Здравейте! Имам един въпрос. Поднових си лична карта за временно пребиваване и забелязях, че в графа "Забележки" няма надпис ЧЛЕН НА СЕМЕЙСТВО. В Миграция ми казват, че вече не трябва да пише така, обаче на граница със Сърбия митничари се учудиха и попитаха защо няма такъв надпис, също така питаха и румънците. Има ли някой, който има същата карта и има ли там такъв надпис?
АндреБГ

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Re: Член на семейство

Сообщение Ели » 10/07/2013, 17:22

АндреБГ писал(а):Здравейте! Имам един въпрос. Поднових си лична карта за временно пребиваване и забелязях, че в графа "Забележки" няма надпис ЧЛЕН НА СЕМЕЙСТВО. В Миграция ми казват, че вече не трябва да пише така, обаче на граница със Сърбия митничари се учудиха и попитаха защо няма такъв надпис, също така питаха и румънците. Има ли някой, който има същата карта и има ли там такъв надпис?

Отдавна няма такъв надпис
Глупость человеческая беспредельна, ибо разум его не ограничен
Ели

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Вернуться в Гражданство, вид на жительство, брак...