Судя по всему мой интерес к БГ скорее исключение, чем правило для Казахстана, по сравнению с той же Московй и Питером...
Но, не теряя надежды вопрошаю:
БОЛГАРЫ, ЖИВУЩИЕ В КЗ - ОТЗОВИТЕСЬ!!!
Модератор: Юрий
mtmvb писал(а):Ех, хубаво нещо е живота....
Само да не си роден в Казахстан.
Да не си помислиш нещо - това просто е урок по български...
Ну, кажется , и Петко нашли применение. Сразу говорю, мат - буду удалять не зависимо от языка. Пишите в личку.Цепилова_Оленька писал(а):раз уж урок по болгарскому то просьма к Петко. возможно ли давать болгарские ругательства (когда будешь ругаться ) с переводом на английский или русский.. дабы обогатить мой речник
"Бъдете уверен, че те не са насочени нито персонално към Вас, нито към чужденците в България, нито към Русия или руснаците. Вие сте от доста време в България и съм сигурен, че сте забелязъл огромната разлика в манталитета и начина на мислене между руснаци и българи. Разликите са много повече от приликите - факт, премълчаван по време на комунизма в България.
Чрез моите включвания се старая да коригиам повечето то абсурдните въпроси и да покажа, че тук при нас обстановката е по-различна. Нищо повече!
А иначе форумът е прекрасен и ще продължавам да го посещавам винаги! Винаги съм се интересувал какво мислят чужденците за България и българите. Тук намирам именно това... "
Разликите са много повече от приликите - факт, премълчаван по време на комунизма в България.
Чрез моите включвания се старая да коригиам повечето то абсурдните въпроси и да покажа, че тук при нас обстановката е по-различна. Нищо повече!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2