Модератор: Юрий
l'amica писал(а):Так что понятие обширное...
Насчет Билана:Попса- поса. И что?Попса не русская?А какая?Французкая?
YaSoC писал(а):просто в понятие "музыка" каждый вкладывает свой смысл. В России, кроме классиков, существуют музыканты разных направлений. Их не обязательно знать, но не знать об их существовании - сложно.
l'amica, ти какво имаш предвид, когато говориш за руската музика? Дали Биланове, Максимове и другите по рода на тях? За Билан мога да кажа че в реалния живот изглежда по-лошо от това, което виждаме на екрана. За Максим... На мен не ми хареса. Тя е втората (от колкото ги помня тия поп-изпълнители), която взела мъжко име. Първата беше Слава (при нас това е име за мъже). Ми чувал целия албум на Максим и мога да кажа, че не ми хареса, щото няма нито една нормална позитивна песен. Всичко е за страдания и сълзи и по принцип досто безмислено изобщо. Ако искаш да ти кажа нещо за качество на изпълняване - нека някой друг да ги оцени, щото аз такава музика само когато пиян мога да слуша долу-горе спокойно.
нар писал(а):l'amica, а ты нам напиши, какую музыку ты в- принципе слушаешь, а мы тебе посоветуем какие- нибудь русские группы в этом направлении. просто хороших русских групп очень много.
YaSoC писал(а):За Билан мога да кажа че в реалния живот изглежда по-лошо от това, което виждаме на екрана.
Роман Димитров писал(а):и аз като тебе - слушам каквото ми падне!
и ако ми покаже "звездното небе над мен" или "моралният закон в мен" - понякога се интересувам кой пее и от кого е тази музика....
2 l'amica
е, това го засуках, за да ти покажа, че не само Цеко Торбов е чел Кант...![]()
![]()
Olushka писал(а):ой! не в обиду будет замечено -- ну как же можно "русскую музыку" олицетворять Биланом?!!![]()
Русская музыка -- это Чайковский, Рахманинов, Прокофьев, ...Из современных -- Таравердиев, Рыбников, ...можно продолжать неимоверно долго...
А Билан ... --- так это ж попса!
Так о чем же будем речь вести?
Роман Димитров писал(а):обясни - това не ми е много ясно... Какво му е западното на Чайковски срещу "руското" на останалите?
Роман Димитров писал(а):Да си говорим за Фройд, Мелани Клайн, Бион... тия ги поназнайвам.
Ама - тук пък музика - я спретни една психологическа пътечка...
l'amica писал(а):Ето едва днес, например, именно на този форум разбрах, че не трябва да слушам Дима Билан.Много се засрамих и ще взема мерки.
l'amica писал(а):В България въобще не се слуша руска музика.Затова ми е съвсем не позната, но не ме е срам да кажа че тези двамата , за които споменах по-горе ми харесват.Аз на музиката гледам като на нещо , което ти гъделичка емоциите и да кажем те събужда сутрин.Не и възлагам по-висша мисия.
l'amica писал(а):Интересно защо в България не слушат русска музика.Много е хубава.
Пишете нещо по въпроса.Искам да знам повече.
Роман Димитров писал(а):аз се натъквам все на хубави неща при "Аквариум". Напоследък си пускам често за физзарядка една тяхна песен "Иван Бодхидхарма"....
YaSoC писал(а):l'amica писал(а):В България въобще не се слуша руска музика.Затова ми е съвсем не позната, но не ме е срам да кажа че тези двамата , за които споменах по-горе ми харесват.Аз на музиката гледам като на нещо , което ти гъделичка емоциите и да кажем те събужда сутрин.Не и възлагам по-висша мисия.
Досто грешно впечатление.
l'amica писал(а):А сега се сетих, че ми харесва и "Возьми мое сердце", но не знам нищо за изпълнителите.Моля информирайте ме.В инет намерих само текста.
svetast писал(а):Ну я тоже знаю, что в Болгарии очень популярна группа "Любэ". Причем, в августе, на концерт в Каварну даже Първанов приезжал. И говорят, что был полный аншлаг и Расторгуев был удивлен и очень тронут таким вниманием со стороны болгар.
Я знаю, что многим болгарам нравятся "Звери", "Братья Грим" и прочие популярные сейчас в России музыканты. Это уж совсем не попса.
Olushka писал(а):ой! не в обиду будет замечено -- ну как же можно "русскую музыку" олицетворять Биланом?!!![]()
Русская музыка -- это Чайковский, Рахманинов, Прокофьев, ...Из современных -- Таравердиев, Рыбников, ...можно продолжать неимоверно долго...
А Билан ... --- так это ж попса!
Так о чем же будем речь вести?
Криссстина писал(а):Привет всем!:)
Сегодня,прочитав отзиви на ету тему,заметила,что никто так и не помог толком девочке,которая ищет песни и фотки Билана!
Ето ги снимки на Билан:
Ето е адреса на сайт където можеш да намеришь модерни руски песни:
Aма,натесни връзките и наслаждавай се!:)
прелесссть писал(а):А самый мой любимый жанр -- бардовская песня.
Митяев.......
Даа,хороший певец: ),,,"..лето - это маленькая жизнь поразнь, тихо подрастает на щеках..порасль.."
mafiot4e писал(а):Викуля писал(а): Бардовская песня - удивительный жанр......
угучто вижу, то пою
Вернуться в Культурная жизнь Болгарии
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 15