Съдружник-Спонсор

Создание своего дела, открытие представительств, партнерство...

Модератор: Юрий

Съдружник-Спонсор

Сообщение ДИМЕДО » 29/01/2007, 21:44

ИЩУ ПАРТНЕРА-ИНВЕСТИТОРА для строительсва русская баня и маленкый ресторант в г. Софии.

Търся съдружник- спонсор, за построяване на малко заведение и руска баня.
Въпроси и предложения на E-MAIL
Последний раз редактировалось ДИМЕДО 30/01/2007, 16:29, всего редактировалось 2 раз(а).
ДИМЕДО

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Re: Съдружник-Спонсор

Сообщение Юрий » 29/01/2007, 22:20

ДИМЕДО писал(а):Търся съдружник- спонсор, за построяване на малко заведение и руска баня.
Въпроси и предложения на E-MAIL
Расскажите о себе, своих планах, покажите, что знаете, как использовать те деньги, которые можете получить от спонсора, и т.п..
Никто просто так деньги давать не будет.
Да и задавать вопросы вам тоже.
Юрий
Фирма "Контакт-БгРу" ЕООД, г.София, 1574, ул.Теменуга, 2А, ап.20, Болгария
тел: +359-878919265; +359-897919269, e-mail: yurij.abashev[A]gmail.com , Skype: abashev;
www.facebook.com/yurijabashev , http://vk.com/aboutbulgaria
Юрий
Author

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение ДИМЕДО » 30/01/2007, 09:19

Живея със семейството си в София- кв.Драгалевци в собствена къща с двор 1500кв.м.
Искам да построя малка руска баня - 45кв.м. и малко заведение - 50кв.м.
Мога да изпратя снимки-скици за тях.
Местото ми се намира до алея (пътека) свързваща Симеоново-Драгалевци -Бояна, по която особено през почивни и празнични дни минават много туристи.В моя пола е това, че няма никъде (по тази алея-пътека) место къде да седне, да хапне, да отпочине човек.
Миналата година бях направил шатра-барбекю с шест маси на открито и през почивните дни продавах по 300 (кебапчета-кюфтета), 50-60 супи - шкембе чорба, много бира и безалкохолни напитки.Мястото е много добро и може да се разработи при желание (което аз имам).
Но ми трябва малка финансова подкрепа.
ДИМЕДО

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение Юрий » 30/01/2007, 09:44

ДИМЕДО писал(а):Но ми трябва малка финансова подкрепа.
От кой порядок финансова сумата?
Юрий
Фирма "Контакт-БгРу" ЕООД, г.София, 1574, ул.Теменуга, 2А, ап.20, Болгария
тел: +359-878919265; +359-897919269, e-mail: yurij.abashev[A]gmail.com , Skype: abashev;
www.facebook.com/yurijabashev , http://vk.com/aboutbulgaria
Юрий
Author

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение ДИМЕДО » 30/01/2007, 11:07

Около 35-38 хиляди евро за материали, изпълнение и обзавеждане.
ДИМЕДО

Сообщение mafiot4e » 30/01/2007, 23:24

ДИМЕДО писал(а):Искам да построя малка руска баня - 45кв.м. и малко заведение - 50кв.м.
Мога да изпратя снимки-скици за тях.
Местото ми се намира до алея (пътека) свързваща Симеоново-Драгалевци -Бояна, по която особено през почивни и празнични дни минават много туристи.В моя пола е това, че няма никъде (по тази алея-пътека) место къде да седне, да хапне, да отпочине човек.
Миналата година бях направил шатра-барбекю с шест маси на открито и през почивните дни продавах по 300 (кебапчета-кюфтета), 50-60 супи - шкембе чорба, много бира и безалкохолни напитки.Мястото е много добро и може да се разработи при желание (което аз имам).
Но ми трябва малка финансова подкрепа.

Такива неща не се тръбят наляво и надясно. Ами ако имам аз 38000 излишни и много наглост - замина Ви идеята, ще ми идвате на по кебабче с някой приятел :wink: А сериозно...
След като имате скици, тонове бумаги (в БГ без това не може :wink: ) от дейностите Ви от миналата година проч. и проч.
На две крачки сте от бизнес план и кандидатстване за кредит. Според мен идеята е по-разумна от тази да си търсите "съфинансист"-фантом из някой форум... Но си е, разбира се, само мое скромно мнение.
Вижте, в писането на бизнес планове (тази индустрия точно) съм признат специалист (водещ икономист на Бг ме хвали многократно :oops: ) - ...не си предлагам услугите (мнооого скъпо взимам :D ), но да си придам тежест и аз :lol: :lol:
Успех при всички положения
mafiot4e

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение Skorpion_BG » 30/01/2007, 23:38

Думата "спонсор" ми звучи някак сииии ........!! :shock: :D :D
Skorpion_BG

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Вернуться в Бизнес в Болгарии