ИЩУ ПАРТНЕРА-ИНВЕСТИТОРА для строительсва русская баня и маленкый ресторант в г. Софии.
Търся съдружник- спонсор, за построяване на малко заведение и руска баня.
Въпроси и предложения на E-MAIL
Модератор: Юрий
Расскажите о себе, своих планах, покажите, что знаете, как использовать те деньги, которые можете получить от спонсора, и т.п..ДИМЕДО писал(а):Търся съдружник- спонсор, за построяване на малко заведение и руска баня.
Въпроси и предложения на E-MAIL
От кой порядок финансова сумата?ДИМЕДО писал(а):Но ми трябва малка финансова подкрепа.
ДИМЕДО писал(а):Искам да построя малка руска баня - 45кв.м. и малко заведение - 50кв.м.
Мога да изпратя снимки-скици за тях.
Местото ми се намира до алея (пътека) свързваща Симеоново-Драгалевци -Бояна, по която особено през почивни и празнични дни минават много туристи.В моя пола е това, че няма никъде (по тази алея-пътека) место къде да седне, да хапне, да отпочине човек.
Миналата година бях направил шатра-барбекю с шест маси на открито и през почивните дни продавах по 300 (кебапчета-кюфтета), 50-60 супи - шкембе чорба, много бира и безалкохолни напитки.Мястото е много добро и може да се разработи при желание (което аз имам).
Но ми трябва малка финансова подкрепа.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2