лорра писал(а):България e изнесла 20 тона човешки тъкани
........................
Само преди две години обаче трима българи бяха признати за виновни в това, че са набирали хора и са ги прехвърляли в Истанбул, с цел да им бъдат взети бъбреците, които последствие да бъдат присадени на чужденци.
лорра писал(а):
Вот еще по теме ЕС и Болгария. "Сотрудничество" на лицо. "Жить стало лучше, жить стало веселей!"
Според депутати те масово се експлантират от трупни донори в нарушение на закона за трансплантациите, без да се изчаква съгласието на близките.
...набирали хора и са ги прехвърляли в Истанбул, с цел да им бъдат взети бъбреците, които последствие да бъдат присадени на чужденци.
лорра писал(а):Это информация , опубликованная в болгарских СМИ.
Вот размышляйте и думайте, в меру своих возможностей!
Мдаа, особеноо СМИ типа Папарак, Шок и подобные!!
Лора неуже ли Вы серьезно принимаете такие публикаци?!!![]()
лорра писал(а):А Вы, Скорпион, явно , восприимаете серьезно, только мои "публикации" здесь!![]()
лорра писал(а)::lol:![]()
![]()
Нет ,нет, Сорпион, не уходите...щас третий прискачет с шашкой на белом коне, вот и порезвитесь! Смешници!
Skorpion_BG писал(а):Это Вы несколько раз собирались уходить, даже просили Вас забанить! Или я ошибаюсь?![]()
Nik_1 писал(а):Skorpion_BG писал(а):Это Вы несколько раз собирались уходить, даже просили Вас забанить! Или я ошибаюсь?![]()
Так банили уже ...
лорра писал(а):Попросила-забанили, захотела-вернулась! Сейчас , например , пришла идея открыть тему " О тотальном срыве морали в обществе "! Давайте, собирайте дружину, Скорпион! Очень много информации к размышлению, в свете последних трагических событий, предлагают обществу ваши родные СМИ.
лорра писал(а):Это информация , опубликованная в болгарских СМИ.
Вот размышляйте и думайте, в меру своих возможностей!
Skorpion_BG писал(а): Но я как то боюсь, что Вы добавите еще одно слово в теме - "в болгарском обществе"?
лорра писал(а):Skorpion_BG писал(а): Но я как то боюсь, что Вы добавите еще одно слово в теме - "в болгарском обществе"?
Не боИсь, Скорпион! А то поплохеет еще!Кстати, привет от Пламского.
лорра писал(а):От какого , от какого... от приятеля вашего и нашего то же.Или... лучше знакомого.
лорра писал(а): Skorpion_BG писал:Но я как то боюсь,Skorpion_BG писал(а):[Да ни баюсь я!!
Только без паники!
лорра писал(а):Юрий, из каких соображений Вы стерли пост о том, что Европейская комиссия лишает Болгарию денег по программе ФАР? Или то , о чем говорят и пишут во всей Болгарии на вашем форуме запрещено? Что это за цензура? Старая советская школа, Юрий, да? :l
Месяц перед этим Европа перестала давать деньги и на строительство магистралей в Болгарии.
Причина в том, что болгарские чиновники элементарно воруют - часть денег от ЕК , они "усвоили" в своих командировках . Другую часть просто некому усваивать - абсолютная безграмотность и неадекватность болгарских чиновников. Кстати, в докладе ЕК так же обратили внимание на то, что коррупция и назначение на посты "своих людей" повсеместно . Вот вам и евроскептицизм...у болгар от своих же сонародников-чиновников, не умеющих адекватно вписаться в новые реальности жизни . " Господ дава , но в кошара не вкарва".
А вот пример проявления воли и желание вписаться в новые условия и действительность.
Брюксел започна да търси под вола теле, за да ни намери кусури в усвояването на парите по ФАР. 25 нередности са посочени в писмо на шефа на Генерална дирекция "Разширяване" в ЕК Майкъл Лий до зам.-министъра на финансите Димитър Ивановски. Една от забележките е липсата на табелка, че проектът е направен с пари по ФАР. Става въпрос за катери за морската администрация. Другата забележка е текучеството на административен персонал. Брюксел иска да му се докладва за всеки отделен случай, като се посочват причините за напускането на чиновниците. Разбира се, има и по-сериозни забележки. Крайният резултат за България е временно спиране на 50,7 млн. евро. 36,6 млн. от тях са за проекти, управлявани от Централно звено за финансиране и договаряне в Министерството на финансите, а 14,1 млн. са за Изпълнителна агенция по ФАР към МРРБ.
лорра писал(а):Попросила-забанили, захотела-вернулась!
Лора неуже ли Вы серьезно принимаете такие публикаци?!!
Алексей СПб писал(а):Неужели правда?:
Иван 25 писал(а):3. NIC, не си обективен, аз не си спомням някой да е твърдял, че България е пъпът на Европа, че всичко е ОК и т.н. Все пак в икономическо отношение България съвсем не е това, което беше преди 10 години.
Nik_1 писал(а):[ Душан уже порвал их как Тузик грелку.
Nik_1 писал(а):Пламен[/b], тебе тоже спасибо за объективность. .
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 13