Также просьба указать какие русскоязычные каналы вещаются в вашей сети.
Будем ревизию и порядок с вещанием русскоязычного контента наводить. Пока в Болгарии.
e-mail:
ОРТ (с украины), РТР-планета, РТР-спорт
пламен писал(а):"КЕЙБЪЛТЕЛ" (CableTel) предлага само три руски канала :ОРТ (с украины), РТР-планета, РТР-спорт
Съжалявам, договорът съм го изгубил някъде. Таксата в момента мисля е 18лв . Общо някъде около 63 канала
Nik_1 писал(а):пламен писал(а):"КЕЙБЪЛТЕЛ" (CableTel) предлага само три руски канала :ОРТ (с украины), РТР-планета, РТР-спорт
Съжалявам, договорът съм го изгубил някъде. Таксата в момента мисля е 18лв . Общо някъде около 63 канала
ОРТ
НТВ Мир
RTVi
TVCi
Теленяня
Ангел писал(а):Ну я точно скажу ,по крайней мере для Кырджали ,кабелным оператором РодопиТВ(потому что в Кырджали есть и Кейбъл тел) что есть 3 руских каналов-1.РТР Планета;2.Первый канал(международная версия); 3.РТР Спорт
ИЗТОЧНИ РОДОПИ ООД
седалище: ГР. КЪРДЖАЛИ, общ. КЪРДЖАЛИ, кв. ГЛЕДКА ул.СТОЯН ТЕРЗИЕВ № 1
Управител: ГОСПОДИН ГЕОРГИЕВ ГОСПОДИНОВ
пламен писал(а):Nik_1 писал(а):пламен писал(а):"КЕЙБЪЛТЕЛ" (CableTel)
Както обикновенно си отворил на грешната страница, другарю![]()
Nik_1 писал(а):пламен писал(а):Nik_1 писал(а):пламен писал(а):"КЕЙБЪЛТЕЛ" (CableTel)
Другарю, ти като интелигентен човек би трябвало да не заявяваш така голословно коя страница е грешна и коя е правилна, а да се обосновеш. Знаеш ли, че освен аналогов пакет, кабелните телевизии имат вече и цифров - не бъди моля те кон с капаци.
Освен това доскоро Кейбълтел предлагаше и МузТВ (нелегално), но откакто го купиха американци, не смеят и спряха канала.
пламен писал(а):По същество : Формално си прав.
пламен писал(а):Но в момента мисля 99% от мрежите са аналогови. И предполагам това интересува Geolog-а.
пламен писал(а):Аз също съм сключил договор с "КЕЙБЪЛТЕЛ" за аналогов сигнал и точно съм обяснил какво приемам.![]()
Нищо подобно! Това, че ти си киноман, далеч не означава, че мнозинството абонати са такива. Напротив. Мен например, са ми предостатъчни и 10 канала !! Някои мои познати пък, въобще нямат кабелна ТВ. След компютъра, не им остава нито време нито потребност от кабелна ТВ. Пенсионерите, по обясними причини, са основните гледачи.Nik_1 писал(а):пламен писал(а):Но в момента мисля 99% от мрежите са аналогови. И предполагам това интересува Geolog-а.
Мислиш погрешно. 5 лева в повече (на месец) за цифровия пакет не е такава голяма сума за българина, че да го гътне. Всичките ми познати и приятели имат цифровия пакет.
Хм, ... собаку съел? Счас посмотрим что съел. (Тук другарю, имам такова усещане, сам се набута в тръстикатаNik_1 писал(а):P.S. И вообще в телевидении я собаку съел.
пламен писал(а):А каква е честотата на носещата на звука, по системите D ; K ; B ; G ?
пламен писал(а):Хм, ... собаку съел? Счас посмотрим что съел. (Тук другарю, предчувствам, че сам се набута в тръстиката)
пламен писал(а):Да, знам за тези кодировки. Но в момента , не ме интересува цифровата телевизия. И въобще, телевизията отдавна не ми е интересна.
пламен писал(а):
Не от 70-те години , а чак от средата на 90-те. Между другото, терминът "цифрова телевизия" има вече почти 30годишна давност и няма нищо общо със сегашното понятие. Това е способ за цифрова обработка на аналоговия сигнал вътре в ТВприемника и е широко разпространен още от началото на 80-те. Това - така, съвсем между другото.Че си спрял развитието си на нивото на аналоговата телевизия от 70-те години ...
Stolyar писал(а):Уважаемый Геолог, внедряйте в Болгарии телеканал "Культура". Там интересные художественные и документальные фильмы, свободные дискуссии и живые концерты. Кроме того, 0 рекламы.
А то на одном ОРТ-РТР чокнуться можно.
Вернуться в Техника и технологии
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1