Я собі купив навушники провідні https://dm.kh.ua/uk/158-navushniki-drotovi Давно хотів саме провідні та звичайні навушники. Як на мене, то вони більш зручні та недорогі. Зараз в інтернет-магазині Девайс Маркет класні провідні навушники можна купити всього за 200-400 грн.
Шукаю хороші навушники, які добре підходили б для музики та розмов, з якісним шумозаглушенням і комфортною посадкою. Порадь, де можна придбати надійну модель із гарантією якості, щоб не натрапити на підробки? Зараз багато варіантів, але хочеться знайти місце, де точно можна взяти оригінал. Цікавить також швидка доставка та хороша підтримка.
Якщо шукаєш навушники з усіма тими характеристиками, які ти описав, я б точно радив звернути увагу на airpods pro . Це модель із серйозним рівнем шумозаглушення і неймовірною зручністю для щоденного використання. До того ж, їх можна знайти в перевірених магазинах, наприклад, на сайті "Яблука" - yabloki.ua. У них часто є вигідні умови для покупки оригінальних пристроїв Apple, включно з гарантією якості та оперативною доставкою. Airpods pro відмінно підходять для музики й дзвінків, а завдяки активному шумозаглушенню, тобі не завадять зовнішні звуки, навіть якщо знаходишся в метро або на вулиці. Вони легкі, мають гарний звук, бездротову зарядку і працюють з будь-якими девайсами Apple.