Модератор: Юрий
-Вы меня не разочаровали, вот ето то я и отношу к разряду постов "сам дурак"1." А вот с чем я не согласен, так это чтобы меня и других постоянных форумчан учили жить "прохожие", которые только что появились на форуме и уже все знают.
Вы там, кажется "мимо шли", ну так и шли бы себе дальше "
-соблаговолите проверить информацию.2." которые даже не потрудились зарегистрироваться на форуме. Знаете... "в чужой монастырь со своим уставом..." "
3. " которые только что появились на форуме и уже все знают. " -"чукча -не писатель, чукча-читатель".
Если человек на занимается словоблудством(флудом) в письменной форме, ето не значит, что он не заходит на форум с первого дня его основания.
Спасибо за ссылку. Все исправлено.прохожая писал(а):2 Юрий
Форум медленно качается, пока открою ,все время драгоценное уходит. Вот один пример, на закуску- "о высоком", так сказать разговор
цитата "************-"
Роман, това бившето 88мо у-ще ли е,ако е така преди 100 години съм учил там..Вай? Неужели я такой знаменитый? Нет, я обыкновенный человек.
Школа - маленькая, обветшалая, в микрорайоне "Свобода" - рядом с Мировым торговым
центром "Илиенци".... Very Happy
141 СОУ...
Человек «нарасхват»...так я могу сказать про себя.
lolita писал(а):Я прочитала биографията на Jakcy63 и не поняла что значить"человек на расхват". Може ли някой да ми го преведе?
monique bresson писал(а):Имам чувството, че Jacky63 ни е изоставил.
Дали не го обидихме?
Спасибо за пожелание, и с вашей помощью, надеюсь, форум будет развиваться!Роман Димитров писал(а):Да му изпеем всички заедно песента на Васил Найденов: "Не, не си отивай - ще ни бъде тъжно!"
Наистина е приятно да срещаш Джаки 67 из форума. Както и много други.
Хубавото е, че при него сега е лято. При нас от утре идва арктическата зима. Дано форумът не измръзне и той покрай нея!
Пожелавам топлинка за всички! Не забравяйте и мощния български инструмент: греяно вино!
аз като карам дъщеря ми на детска градина, обожавам мириса и атмосферата там-напомня ми безгрижно детствоПървият ми спомен от България беше градината с лалета на баба ми. Оттогава мразя лалетата.Всичко ми беше чуждо и потискащо.Дърпах се и плачех, когато баба ми искаше да ме прегърне.Изобщо не разбирах коя е тази възрастна жена и какво иска от мен.Мразех да ходя и на детска градина.Не понасях мириса на кухня, с който бяха изпълнени помещенията, крясъците на децата и отвратителния зеленикав цвят,в които беше боядисано всичко.Още по-страшно беше,че не можех да играя с децата.Просто не можех да разговарям с тях.Трудно научих езика.Майка ми непрекъснато ми правеше забележки, понякога се питах дали не ме мрази,щом все ми се кара и често плачех за татко.Сега знам езика добре.Все пак тук завърших училище и два университета и продължавам да уча.Майка ми продължава със забележките, но мисля, че го прави по навик.А тя самата никога не казва "Внимавай", а "Attention".
monique bresson писал(а):Къде сте РОМАН?
Искам да Ви питам нещо за моят любим ХАН КРУМ, но не мога да се ориентирам в коя тема да направя това.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 23