Модератор: Юрий
д а в р писал(а):сам бях..завоите преди търговище знаеш ли ги?заваля дъжд и стана хлъзгавица..спирачка в колоната и айде в насрещното..няма абс, няма никой..
совсем деликатно хочу отстаивать то, что хотя бывая в строю непосвященных, завтра опять еду.. бог со непосвященных..берегитесь.. punk is not dead..so far.. and will live forever.. (just not die..)
д а в р писал(а):не димитрий..след това съобщение пътувах нормално, а после влязох в църква и ето ти резултата...
д а в р писал(а):не димитрий..след това съобщение пътувах нормално, а после влязох в църква и ето ти резултата...
д а в р писал(а):добре де димитрий, следващия път ще се постарая повече..
Dimitri писал(а):д а в р писал(а):да, отзад не е православно някак си...
Но,чух ,че по-католически...
тишина писал(а):Dimitri писал(а):д а в р писал(а):да, отзад не е православно някак си...
накажет вас ...
чу или го изпита сам отзад?а аз се чудя откъде такава внезапна набожност..Dimitri писал(а):д а в р писал(а):да, отзад не е православно някак си...
д а в р писал(а):чу или го изпита сам отзад?а аз се чудя откъде такава внезапна набожност..Dimitri писал(а):д а в р писал(а):да, отзад не е православно някак си...
д а в р писал(а):...because we need a success..започва сглобяването от утре...въпреки че ремонта ще излезе по-скъп от самата кола..
д а в р писал(а):не споменавай напразно библията грешнико..Добре ти държи онова нещо.анатема..
![]()
д а в р писал(а):ролей, ако на мене ми говориш, бях 0.0 промила!..
нар писал(а):да россия скорее всего его не выдаст.
bum_ba писал(а):А почему Россия его не выдаст? - он преступник, убил одного человека, девушку сделал калекой... мягко говоря.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3