Русофилчо писал(а):Здравейте любими мои руски братушки!!!
Колко съм щастлив, че имам възможност да контактувам с един велик народ, оставил в световната съкровищница море от духовни и материални шедьоври! Исам да Ви попита уважаеми представители на руския народ и култура как мога да осъществя дълговечната си мечта за която цял живот бленувам - да емигрирам и живея в Русия!!! Да отида завинаги там!!! Това желая аз! Искам да усетя дъброжелателността и добротата на обикновенния руснак, искам да почевствам атмосферата и духа на Русия, на нейните хора... Искам да остана там завинаги, обграден от добротата и любовта на руското общество - най-доброто общество в света...
Избрал съм си и градовете, в които искам да живея - Акбулак - Оренбургски район, Александровск - Пермски район, Асино - Томски район или Коченёво - Новосибирски район - прекрасни градове, в които се надявам да намеря много нови приятели!!! Вярвам, че това са прекрасни малки , уютни градчета, които с красотата и подредеността си, с добротата и искреността на хората ще ми помогнат още повече, от все сърце да се привържа към руските добродетели и нрави!
Искам да попитам всички Вас скъпи руски братя - как мога да осъществя мечтата си?
Аз живея в един малък град в България, казва се Несебър /може би сте го чували, не знам/, имам малък бизнес - собственик съм на цех за малки сувенири с 6 работници, имам лек автомобил - Мерцедес 320, апартамент в Несебър - 117 кв. м., малка вила на морето - в Царево, доход около 9 000 - 9 500 лв. годишно, известни спестявания, но душата ми винаги ме е теглила към необятните, пълни с красота и загадъчност руски простори!
Винаги съм искал да Ви питам защо идвате да живеете тук в тази грозновата и малка страна? Нима тя е достатъчна за пълният с енергия и потенциал руски човек? Защо не живеете на прекрасната руска земя в красивите, слънчеви и подредени руски градове и села? А идвате във Варна, Бургас, София, че и Несебър - 600 - 700 руснаци вече имат имоти в този град!!!! Просто недоумявам....
Много от тези руснаци ми говорят, че в Русия не е хубаво, че имало само курви и пияници, че хората не се уважавали по между си, че били бедни и подкупни, че имало голяма корупция, че политиците им били мафиоти... Аз не мога да повярва.. Не!!! Как хора като Генадий Зюганов, Павел Грачов, Борис Елцин, Владимир Путин, Юрий Лужков и Владимир Жириновски могат да бъдат лоши? Та те изглеждат толкова интелигентни, разумни и добри! Това е моят идеал за политици - неподкупни, строги, но справедливи!!! Такива искам да бъдат и българските политици, но уви...
Много съжалявам, че отнех от времето Ви, но вече не издържам. Искам в Русия!!! Пишете ми! Посъветвайте ме в кой район или населено място на великото държава да се установя, къде ще се чувствам прекрасно.
Винаги Ваш: Харалампи Годжевъргов, Несебър, България
Ама какво стана с Русофилчото? Замина ли за Руссия?

Есть два мнения - мое и неправильное...