2 Skorpion_BG
просто куда в не пойдеш везде ктота стараеца когото оскарбит на страну..пример-у нас на словацком рэп форуме или на футболном форуме люди по 5 лет выесняют кто пи....... Чехи или Словаки .....а что они думают о осталных народах вам лучше незнат...
и тут тоже девушки ваши (с форума этого)продали свою родину и из деревен уехали в "европу" и строят тут из себя англиских герцогин..
и я вас всех спросил о преступнасти...а вы мне ответили что это в россии и словакии тока все плохо а болгари такие светые и во всем виновати цигане...а пламена мне сказала что каждий болгарский селянин богаче абрамовича мне лично всеровно кто от куда жал что с возрастом у людей мозг становица с грецки арех...
вот я ей и ответил что радовацо ей пока нечему и пуст о болгарии думает а не о словакии...
у меня много друзей болгар тут(в брате)и я ко всем им очен хорошо отнашус...и если что буду за них заступаца а в нашей компании даже темы такой кто от куда не поднималос никогда.....я кстати ногу сломал...болно...
Последний раз редактировалось Lukas 28/03/2007, 18:25, всего редактировалось 2 раз(а).
В магазине водки нету я уже три дня не пил кто за это все ответит...это Гинер все купил
Организациите тук, които бегло познавам, по-скоро се опитват да ограничат дейността на бандитските структури, които често с помощта на средновековни мъчения принуждават българки да проституират извън страната. Естествено, мисленето им не е толкова патриархално и провинциално, че да смятат, че българките (всички), рускините (всички), румънките (всички), украинките (всички) са просто едни курви и какво да ги правиш....
Организациите извън българските и европейски полицейски и пр. структури (най-често неправителствени) най-често насочват усилия да намерят подслон за успелите да се завърнат, работа, психологическа помощ и т.н. Работи се и с различни младежки групи - дебнат ги най-различни измами, често доста изтънчени.
Лично съм изслушвал няколко преживени истории - не е за слабонервни.
Колкото участници във форума, толкова Българии и Русии...
Лукаш, спасибо вам. Дело в том, что среди болгар существует мнение, что все русские женщины-очень легкого поведения, и никогда не признают, что и болгарки во всю торгуют собой и в Болгарии, и в Европе.
Lucky,
Как любитель правды надо признатсь, что действительно такое мнение точно существовало раньше и м.б. существует сейчас. Оно естествено достаточно ошибочное и неправильное. К сожалению (или нет) болгарки в все шири и всеобхватнее подтягиваются.
пример-у нас на словацком рэп форуме или на футболном форуме люди по 5 лет выесняют кто пи....... Чехи или Словаки .....а что они думают о осталных народах вам лучше незнат...
вот видиш лукаш разницу.. конфликтоф не ищем,все спокойно... но если понадобится.. hell on earth...такое кличим болгарская мудрость...
Lukas писал(а): ну я людям помогаю например пламене ошен помог понят что ее страна не рай...
Что за .... Ти да не си някакво неосъзнато гейче, бе, ...или вече разработен "продукт" ? ,... изкукуригал член на "SP-NS Slovenska pospolitost - Narodna strana " ? Там така ли се обръщате един към друг ? - на "МА" ( Кво прайш МА, парцал ) Браво бе, втасахме я . Не че не ти прилича де. Ами сега ??? Имам чувството, че ти е приятно да те обиждат по форумите - така ли е ? Това ли ти е личното кредо :
Если хочешь много ласки, много секса и любви, сделай что-нибудь плохое, чтоб потом тебя е..и
Дано не е, ...щото ако е така - лошо ! Много лошо!
(да се надяваме, че е някакво недорозумение , все пак .... Посмотрем подождем увидим !!!!! )
Иначе, за момент си помислих , че има някаква макар и минимална искрица надежда :
удачного дня...
.... ама после гледам една похвала е била достатъчна и вече работата се е раскашкала необратимо... както и можеше да се очаква!
Бях написал още, че бедноста не е порок ! - явно не си го разбрал, което не ме учудва, изглежда не всеки път схващащ от първия път. Сега ще ти дам един Безценен съвет : - Да парадираш с бараката на дядо си, или пък с новите си маратонки или пък с многото си евентуални приятели - това е като да пътуваш с лодка , надолу по лайняната река без гребла - не знаеш кога и в кой канал ще те изхвърли. Запомни го това и един ден може би ще ми благодариш.
Що се отнася до проституцията - това е лошо нещо, обаче като се ожениш ще разбереш, че понякога има и по страшни неща .
И накрая, за да схванеш (ако въобще е възможно), че Словакия е една държава като всички други от бившия източен блок - ето какво разпространиха неотдавна световните медии : Любопитно : Словаци живеят в къща от бутилки http://big.bg/modules/news02/article.php?storyid=19028
Семейство емигранти от Словакия от 8 години живее в къща, построена от бирени бутилки в северните покрайнини на Рим. Историята на Анна, мъжа й Йозеф и двете им деца беше разпространена от всички световни агенции. Жената печели хляба си като чистачка по къщите. Съпругът є Йозеф пък заработва по строежите, когато го наемат. "Имаме приятели, които пият много. Помолихме ги да ни дават бутилките и така си построихме дом"
- Защо ли не се учудвам на това .... бирени бутилки ?
С други думи - че България е бедна, бедна е ! Всички го знаем. Ама изтъкването на словаците като мнооого преуспели и много богати --- става нелепо, досадно и смешно ....
П.С.
Едно нещо обаче наистина винаги ме е дразнело. Когато някой за да се самообрисува в светли краски, започва да парадира с приятелите си, отношението им, постиженията си, завоеванията си.... Сякаш сме в селската дискотека. Чуя ли такова нещо - настръхвам. Блъска ми на фалш. И директно си давам едно на ум ! ...
Пламене забрави това - "а пламена мне сказала" Ама това е защото си беден и не можеш да отидеш до Барцелона!! Нъц, а?!! Не живееш в Словакия!! Ама като не умееш да завиждаш, хак ти е!
Роман Димитров писал(а):Организациите тук, които бегло познавам, по-скоро се опитват да ограничат дейността на бандитските структури, които често с помощта на средновековни мъчения принуждават българки да проституират извън страната. Естествено, мисленето им не е толкова патриархално и провинциално, че да смятат, че българките (всички), рускините (всички), румънките (всички), украинките (всички) са просто едни курви и какво да ги правиш....
Организациите извън българските и европейски полицейски и пр. структури (най-често неправителствени) най-често насочват усилия да намерят подслон за успелите да се завърнат, работа, психологическа помощ и т.н. Работи се и с различни младежки групи - дебнат ги най-различни измами, често доста изтънчени.
Лично съм изслушвал няколко преживени истории - не е за слабонервни.
- А има ли някаква светлина в тунела ? Има ли резултати - някакво реално намаляване на бройката в статистката.
Какво става с повечето жени, които "навъртят" годинки ? В България ли се завръщат или остават някъде там ...
Виждал съм такива, които ту се отказват, ту отново започват ... и така до безкрай.
Интересно, има ли някакви тенденции в целия тоя процес ( за България) ?
Skorpion_BG писал(а):Пламене забрави това - "а пламена мне сказала" Ама това е защото си беден и не можеш да отидеш до Барцелона!! Нъц, а?!! Не живееш в Словакия!! Ама като не умееш да завиждаш, хак ти е!
- Да бе, вярно , хак да ми е , винаги съм си патил от това !
Пламен, Скорпион, ну вы того.... написав свои посты по-болгарски вы совсем бедного Лукаса запутали, и он с непоняток вам щас такого нагородит... его и так понять трудно, а если он еще и болгарский прибавит - всеее труба полная.
bum_ba писал(а):Пламен, Скорпион, ну вы того.... написав свои посты по-болгарски вы совсем бедного Лукаса запутали, и он с непоняток вам щас такого нагородит... его и так понять трудно, а если он еще и болгарский прибавит - всеее труба полная.
Дык это - он же полиглот!! А понять его нам наверное не дано - не болельщики мы, ни футбольные, ни хокейные!! А Болгария-Албания 0:0!! Я это, на всякий случай!!
Словами бросаца не хорошо....Поэтому я не буду тебя обзыват матом...хотя могу...если у вас принето друг друга обзыват геями и в душе вы все там такие..то не надо так со всеми....я понимаю что тебя ошен радует мысл что гдето в мире ест бомжи словацкой националности..но я тут причем?если ты обо мне беспокоишся что мне не хватит денег на хотел и я буду жит в варне на улице.....то зря...я туда не поеду а поеду в Мальту...спокойно....мне денег хватит чтоб тебя купит и продат туркам в рабство а это твое кредо-
"Короче, вы все п......ы, а я граф Монте Кристо"
2 все
и довайте прекратим спорит кто богаче мы или вы..я видел как живут вашши селяни в добриче и варне и не надо мне говорит про то как у вас все богаты как в белгии или в париже.....врат не хорошо....и про Словаков я лучше племен всяких знаю я тут не о нас спрашивал....а о вас а вы стали мне нагло врат....
В магазине водки нету я уже три дня не пил кто за это все ответит...это Гинер все купил
пламен писал(а):- А има ли някаква светлина в тунела?
Ако смяташ, че законът за проституцията е някакво решение... За тях със сигурност. Но има страни, където се преследва клиентът...
[/quote]Има ли резултати - някакво реално намаляване на бройката в статистката.[/quote]
Сега е като че ли малко по-трудно да се изнесе "стока"....
[/quote]Какво става с повечето жени, които "навъртят" годинки ? В България ли се завръщат или остават някъде там ...[/quote]
Най-просто е да ги убият, приятелю.
Знам как една дама от бившия СССР, хайде да не уточнявам националност, е била изведена заедно с още десетина други "амортизирани" вече пред един мераклия - и той си избрал тази, платил 500 долара и сега му е жена. Нарядко я виждам и си разменяме по някоя дума. Съпругът е идиот и пияница, но все пак я завел до родното й място, показал я на роднините, че е жива и се оженил за нея.
[/quote]Интересно, има ли някакви тенденции в целия тоя процес ( за България) ?[/quote]
Проституцията ще се увеличава - според потреблението - не според "развратеността" на тази или онази нация....
stifen писал(а):кстати, юрочка, как вам банишорска природна гроздова...
Какво ти е направил татко Юри, че ще го ослепяваш и парализираш с "банишорска природна"?
Единственият природен резултат от тази тинктура е, че човек освен тия странични явления спонтанно и като бонус придобива и прическа "Банишорски вятър"....
Иначе - непоклатимо усядаш в смисъла на настоящата тема....
драги даскале, от приказки файда нема , затова каня теб и г-н абашев да изпием едно кило природна банишорска гроздова , па който оживее, оживее. ракията е сварена преди януари 2007 г. , така че няма нарушение на съглашенията с ес - това е за твое успокоение и на г-н абашев, че няма нарушение на законите, лично аз , въпреки моето европофилство, твърдо отхвърлям споразуменията за варене на домашна ракия. като специалист, мезето оставям на тебе. въпроса за прическите предлагам да оставим на коафьорите
ты полюби нас черненькими, беленькимы нас всякий полюбить
Lukas писал(а): Словами бросаца не хорошо....Поэтому я не буду тебя обзыват матом...хотя могу...если у вас принето друг друга обзыват геями и в душе вы все там такие..то не надо так со всеми....я понимаю что тебя ошен радует мысл что гдето в мире ест бомжи словацкой националности..но я тут причем?если ты обо мне беспокоишся что мне не хватит денег на хотел и я буду жит в варне на улице.....то зря...я туда не поеду а поеду в Мальту...спокойно....мне денег хватит чтоб тебя купит и продат туркам в рабство а это твое кредо- "Короче, вы все п......ы, а я граф Монте Кристо"
Короче, плохое дело ето - всякие запугивания, .....не говоря о матом . Ето Важно Эх, ...поответил бы , но ..... баста! Хорошие поводы будут и дальше Лучше с юмором,..... без амбиции. Имей ввиду!
А сейчас я вот над чего задумался - а почему же никто из Словакии не будет петь на Евровидении 2007 ? Там 42 страны будет исполнят свои песни, даже у Андора есть своего певца , а из Словакии певца не будет ? Я конечно догадываюсь ( все-таки в Варне живу ) и к тому же мы тут давно весь словацкий репертуар хорошо знаем , так сказать - не по-наслышке .... да и по-наслышке тоже
Да, я понимаю конечно ..... плохие парни ети финлянды, не как мы . За фалшивую песню сразу в тюрму сажают , да и к тому же с алкоголем там напреженно - строго очень, не то что мы тут в Болгарии предоставляем... Ето я просто так - за братев славян очень жалько !
если ты обо мне беспокоишся что мне не хватит денег на хотел и я буду жит в варне на улице.....то зря
я не смотрю евровидене и прочую чуш....нет песни хорошо можеш ее за нас там спет...а причем тут Варна и словакия непаонятно.....а если какойнибут болгарский придурок едит на евровидене чтоб там спет свою дурацкую песню не делает нас хуже чем вас...... и ми вам не братия мы рядом С россией а вы на балканах ....да кстати с трафкой там тоже напряжно...не повезло вам..и вы наверно свои песни по англиски паете..скоро как бялорусы по руски ви по англиски будете говорит....не будет больше моля всички а будет ес камон и пипл....вотт....а ви мне скажите почиму нет у вас отбора по хокею??? немци есть Французи ест ест даже команда Ирана и Японии......я конечно догадываюс почиму песня одна такая есть.....
http://www.karaoke.ru/song/863.htm
я нек говорил про шампиньенов....а про команду хаттябы и у шахмат и фигурного катания вместе взетых долеко не столко поклоников сколко у футбола или хокея......
- Мдааа, теперь карты раскрытые , суть прояснилась, все стало более понятно хатя правда ....всегда подозревал
stifen писал(а): а почему у прекрасной словакии нету мировых шампионов по фигурному катанию ?
Хороший вопрос .
Фигурно катание - ето сочетание музику ( ) , технику изполнения, хореографию , двигательную културу и т.д....
Зато в хокее есть стик ! С его помощи (как на трех ногах) они могут радуясь , стоять несколько минуть - не падая лицом в льду .
(мировых шампионов по фигурному катанию ..... в Словакии ??? )
Lukas писал(а):у шахмат и фигурного катания вместе взетых долеко не столко поклоников сколко у футбола или хокея......
пане поручниче лукаш, ты , совершенно правильно заметил, что поклонники шахмата и фигурному катанию поменьше - и другого сорта - они не нуждаються в водке и пива, чтобы наслаждаться своим любимцам и , о , ужас - после матча не устраивють попойки и массовые драки
ты полюби нас черненькими, беленькимы нас всякий полюбить
Самым зрелищными и кассовым видом спорта является футбол. Еще большой теннис. Про хоккей не знаю. Наверное, тоже. А шахматы, у меня сложилось впечатление, сейчас мало кого интересуют.
Чтоб хоть как-то вернуться к теме - изначальной, задались бы тогда вопросом - из какого вида спорта выходит больше преступников... Клюшкой по шее, шахматной доской по голове, коньком куда-нибудь - хулиганство или посягательство на жизнь?
Есть люди, в которых живет Бог; есть люди, в которых живет Дьявол; а есть люди, в которых живут только глисты.
Хм, ....неожиданно все ети оказались придурки - шахматисты ; фигуристы ; стрелцы ; гимнастици ; другие зимные спорты (кроме хокея) ; тенисисты ; волейболисты ; ..... не говоря конечно о щангистах и боксьорах (я чтото не припоминаю - когда словаки стали мировыми чампионами по футболу или хокею ???? Кстати, а вообще каких мировых чампионав у них есть? Припомните пожалуйста )
Евровидение 2006 смотрели несколко сотен милионов на всех континентах - ети все оказались придурки тоже, как и все ети 42 европейские страны ...... кароче видимо всем нам надо знать, что все кроме словаци - придурки.
Ее, ... пора сказать правду : В сущность, все наоборот .
Есть все-таки одна небольшая надежда - может быт в Словакии найдется каких-то нормалных людей, только к сожелению мы о них еще не знаем
(Кстати если не знаеш, в аптеках продаются лекарственые средства , а одно из них - екстракт от каких-то корней. Говорят - подобряет "памят и интелект" . Ето в связи с тем :
...а причем тут Варна и словакия непаонятно.....
- одноко, употребляй побольше чем написано на етикете - все-таки не для словаках сделана дозировка .... )
Последний раз редактировалось пламен 30/03/2007, 15:35, всего редактировалось 1 раз.
Лукаш, дружище,
я понимаю, что тебе хочется повыпедриватся, но надо иметь и честь все таки. Или слово ЧЕСТЬ для СЛОВАКОВ ничего не значить. В конце концов если что то говориш, то подкрепляй свои слова и линками или сылками. Дай сылки сколько чемпионов мира и Европы есть у Словакии и сколько есть у Болгарии и по какими спортами они их завоевали. И поймеш то , что всему миру известно.
Юнный наш друг Лукаш, есть одна болгарская ( а может и не только болгарская) байка, котороя тебе мне кажется будеть очень полезная. ОДНО ДЕЛО ХОТЕТЬ, ДРУГОЕ ДЕЛО УМЕТЬ И ТРЕТЬЕЕ ДЕЛО СДЕЛАТЬ ЕТО. Так что ты свое амбиции и свое самомнение приубавь, сделай их соответствующие реальностями, ничего что ета реальность можеть тебе не понравится. И тогда будеть все в порядке. И даже может будум и друзьми. А то я как смотрю ты стойностный человек, только зациклился немножко на одну непосильную для тебя тему.
Тихо! Никой да не се обажда, става дума за хокей! Нямаме право!
На, какъв титан сме си купили, да ни забавлява с тази странна игра, двукратен световен шампион - той ще ни обясни с какво ще ни радва, когато решим да отидем на стадиона.
2 пламен
я повторюс словакия-чемпион по хоккею 2 раза.....видно хокей вы не очен любите..конечно вед болгарской то команды нет...кстати а что делает негр в сборной болгарии по футболу???ваши все видимо играт не умеют и вы решили оболгарит нигера.ано и прално он от ваших играков цветом не силно отличаеца за своего сайдет
Хоккей наверно самый популярный вид спорта в Словакии. В 2002-м году, Словакия впервые выиграла Чемпионат Мира по хоккею, причём в финале они играли против России, финальный счёт игры 4:3 Словакия. Смотрите клип, и порадуйтесь вместе со словаками. И не сетуйте за наших ребят, в 2002-м Россия вернулась на 1е место в мировом рейтинге, заработав бронзу на Олимпийских играх, серебро на ЧМ, и золото завоевали наши юниоры : )
http://history.thehockeyworld.com/world/2002.html http://www.slovnik.org/ru/Misc/multimedia.html
и успехи Чехословакии я могу назват тоже нашими...
Изследвани са 3600 предприятия, у нас - 75 от най-големите.
Няколко цитата:
В България над 40% от анкетираните предприятия са били обект на стопанско престъпление през последните 2 години.
41% от анкетираните предприятия в България са били обект на едно или повече сериозни стопански престъпления през предшестващите две години, сравнено с 47% в Централна и Източна Европа и 45% в глобален мащаб.
Най-широко отчетеният вид престъпност е злоупотребата с активи, следвано от измамите.
Въпреки горното, корупцията и подкупът все още се възприемат като
големи заплахи.
Типичният извършител на злоупотреби е мъж (93%), на възраст между 31 и 50 години (69%). По-голямата част от българските извършители (92%) са с висше или по-високо образование – значително по-висока степен на образованост отколкото в световен мащаб (52%) или в
сравнение със страните в Централна и Източна Европа (53%).
Само 13% от извършителите в България са били осъдени, сравнено с 29% в световен мащаб.
Последний раз редактировалось Роман Димитров 30/03/2007, 21:45, всего редактировалось 1 раз.
в турции это "горный" минтал....а 1е място -тайланд....я думаю что это все интересует тока не красивых или взрослых женшин почти все мои подружки вместе со своими ребятами по 5 -6 лет им никакой туризм не нужен....а так зачем плотит когда в любой словацкой казарме любую девушку за бесплатно..куча народа.......
вот кстати все емигранты которые живут у нас думают что тут тихо и спакойно и их трогают всякие проблемы менше чем осталних жителей....и они пожив тут год думают что тут все хорошо...или это может я молод и принимаю все очен близко и что если когото пару раз убили и посадили парня из дома соседа то низначит что все плохо...вот смешно читат что пишут о нас всякие мигранты типо тут тихо а сами словаки тихие и спакойные как мышки... http://www.sportobzor.ru/index.php?id=55&page=3344 наши придурки даже тут отличаюца...
пламен писал(а): Есть все-таки одна небольшая надежда - может быт в Словакии найдется каких-то нормалных людей, только к сожелению мы о них еще не знаем
Зря Вы так ...
Я много раз бывал в Словакии и даже сомневаюсь, что Лукаш является словаком. Словаки в подавляющем большинстве весьма симапатичные и общительные люди, в отличии от чехов.
Несмотря на то что словаки любят выпить, ни "ночных концертов" ни тем более дебоширства или хулиганства я не наблюдал ни в Братиславе ни в Жилине.
- 2 милиарда лева -- това е ужасно много за страна като нашата , но вероятно е факт. Навремето - 2000г-2001г, когато се правеха класациите за най-голям чуждестранен инвеститор, се оказа че най-големия инвеститор всъщност са българските емигранти, които издържат близките си. Сумата беше 1 млрд долара годишно - както се вижда, двете суми са съпоставими. Затова хич не е за чудене, че екзекуциите продължават регулярно. И ще продължават сигурно още дълго. Вчера пак застреляли един - посред бял ден. Обаче бях изненадан за тенденцията при проституцията. Мислех , и даже бях убеден, че постепенно полека намалява , докато един пролетен ден ще стигне до поносими граници.
Masha - ? ако желаете, можете да ми го разясните в Л.С.
klamer писал(а): Словаки в подавляющем большинстве весьма симапатичные и общительные люди,
- Всъщност нямам сериозни възражения . Бил съм свидетел на някои дребни битови сцени, но причината е била само една - злоупотреба с "горивото" . (А концерти все пак има )
...в отличии от чехов.
- Хм, тук май не съм съвсем съгласен . Чехите се ползват с много добро име в България - и в миналото , но и сега. Исторически - веднага след освобождението на БГ, чехите вдъхновени от славянската идея допринасят много за културния, научния и техническия подем тук. (съвременният план на един от символите на Варна - "Морската градина" - е разработен именно от чех - Антон Новак )
Честно казано, съм малко учуден от вашето мнение за чехите. Поне моите лични впечатления говорят друго .
Последний раз редактировалось пламен 31/03/2007, 02:27, всего редактировалось 3 раз(а).