Поздрав :)

Вопросы, которые не подходят по теме к другим форумам раздела "О Болгарии".

Модератор: Юрий

Поздрав :)

Сообщение jimmy » 28/10/2010, 09:53

Искам да поздравя всички участници в този форум. Много ви се радвам и чета най-редовно.
http://vbox7.com/play:0ec0be12 Тъй си живеем ние ... М'нооо яко 8) :lol:
Человек человеку волк, а зомби зомби зомби
jimmy

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Re: Поздрав :)

Сообщение jimmy » 04/11/2010, 10:09

Защо никой не ми е благодарил за поздрава ?!?
Не ви ли хареса ???
Жалко :(
jimmy

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение Федорец Валерий » 04/11/2010, 10:41

На мене хич не ми харесва :? ...

Освен мъж с мотиката не съм забелязал там нито едно българско лице.

Вие пък пИшете:

jimmy писал(а):Тъй си живеем ние ... М'нооо яко

Какъв сте Вие, господине :roll: ?
Федорец Валерий

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение ANN-2 » 04/11/2010, 10:42

jimmy писал(а):Защо никой не ми е благодарил за поздрава ?!?
Не ви ли хареса ???
Жалко :(

А что? Миленько! :D
Только вот наводит на размышления... поприветствовать тебя или послать? :roll:
Не бойтесь совершенства. Вам его не достичь. (Сальвадор Дали )
ANN-2

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение jimmy » 04/11/2010, 11:05

Всички са българи. Някои ги познавам лично и гарантирам за това :)
Защо не Ви хареса? ...Аз и почти всички българи, които познавам си живеем долу-горе така 8)
jimmy

Сообщение jimmy » 04/11/2010, 11:08

Только вот наводит на размышления... поприветствовать тебя или послать?

Оставям се изцяло на Вашата милост.
Иначе, клипчето е супер, нали 8)
jimmy

Сообщение epetkov » 04/11/2010, 11:11

Да ,но този форум се посещава много повече от руснаци, и повечето от тях живеят по по-различен начин.
epetkov

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение ANN-2 » 04/11/2010, 11:14

jimmy писал(а):

Всички са българи. Някои ги познавам лично и гарантирам за това :)
Защо не Ви хареса? ...Аз и почти всички българи, които познавам си живеем долу-горе така 8)

Ты эта.... того... зубы-то не заговаривай! Давай колись, кто из них ты? 8)
ANN-2

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение jimmy » 04/11/2010, 11:56

този форум се посещава много повече от руснаци, и повечето от тях живеят по по-различен начин.

Надявам се, че няма нищо лошо в малко "културен" обмен. Може и те да покажат нещо характерно за техния начин на живот.
jimmy

Сообщение jimmy » 04/11/2010, 12:03

Ты эта.... того... зубы-то не заговаривай! Давай колись, кто из них ты?

Вашата проницателност е смайваща. Не се съмнявам, че скоро ще бъда разкрит и поствен на място. Надявм се на Вашето благородно снизхождение.
jimmy

Сообщение Весo » 04/11/2010, 12:07

Не разбрах връзката с руската зима. Харесвам "Акага", но песента не е нищо особено. Също и клипчето. Проблемът му е, че втората половина от него е просто излишна - едно и също и като сюжет, и като кадри.
Весo

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение ANN-2 » 04/11/2010, 12:08

jimmy писал(а):
Ты эта.... того... зубы-то не заговаривай! Давай колись, кто из них ты?

Вашата проницателност е смайваща. Не се съмнявам, че скоро ще бъда разкрит и поствен на място. Надявм се на Вашето благородно снизхождение.

Не се надявай, даже! Снизхождение няма за никого.... :wink:
ANN-2

Сообщение Федорец Валерий » 04/11/2010, 15:19

Весo писал(а):Не разбрах връзката с руската зима. Харесвам "Акага", но песента не е нищо особено. Също и клипчето. Проблемът му е, че втората половина от него е просто излишна - едно и също и като сюжет, и като кадри.

И аз не разбрах, Весо. Нито връзката с руската зима, нито пък твърдение, че:

Всички са българи. Някои ги познавам лично и гарантирам за това
...Аз и почти всички българи, които познавам си живеем долу-горе така

Но това ни се сервира под сОса на някакъв там "културен" обмен. Защо, питам Ви аз?

За майтап не става, нали - защото е тъпичко :? ...

А за културен обмен - защо не? Заповядайте!

"Имате ли млади момци - дайте ги насам!"

Ето Ви персонално, г-н jimmy.

Още повече, че този пратеник на културата, май, добре го познавате...

http://www.youtube.com/watch?v=bbMl7FKNR1Q
Федорец Валерий

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Вернуться в Общий