aquamarine » 12/03/2006, 17:59
Мисля,че склонността на жените да лъжат е реакция на приспособяване към един свят, в който каквото и да си говорим, мъжете господстват.Те са ги научили/принудили да лъжат, а сега се оплакват.Не ми казвайте че добрите лъжи не галят ухото ви и не ви карат да се чувствате по-големи мъже.Повярвйте, почнат ли жените да ви говорят само истината, ще се оплаквате още повече!
"Жените лъжат по-качествено от мъжете
03.06. 18:08
Жените играят роля, мъжете бъркат лъжата и истината
Жените лъжат по-качествено от мъжете, това стана ясно от изследване, проведено от учени на Единбургския университет, цитирано в днешния брой на Дейли Телеграф.
Когато дамите лъжат те имат ясна представа за лъжата и за информацията която крият, обявиха учените. За сметка на това мъжете не са толкова убедени и правят два пъти повече паузи, използват повече междуметия и като цяло звучат несигурно.
Изследователите твърдят, че в такива случаи на мъжете им е нужно повече време за съставяне на изречение, докато жените първо влизат в роля, която след това безпроблемно играят."
Извинете,ако нещо не съм добре разбрала и съм извън темата.
P.S. Не съм за това мъжете да бъдат лъгани, просто смятам, че е нужно време правилата да се променят и да бъдат утвърдени.
Последний раз редактировалось
aquamarine 27/03/2006, 18:29, всего редактировалось 1 раз.