3 Марта

Вопросы, которые не подходят по теме к другим форумам раздела "О Болгарии".

Модератор: Юрий

3 Марта

Сообщение Alexander Terzi » 03/03/2006, 09:06

С праздником! Пусть дружба между народами России и Болгарии будет так же крепка как в те времена.
Изображение
Alexander Terzi

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Опазил ме господ

Сообщение sluchaen » 03/03/2006, 11:02

Опазил ме господ
:lol:
Животът е смъртоносна болест предавана по полов път!
sluchaen

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение jacky63 » 03/03/2006, 16:56

Честит празник, българи!

Днес, 3-ти март 2006г. се навършват 128 години от освобождението на България от османско иго. Това е дата, която обединява всички българи, навсякъде по света. Нека да преклоним глава за българските опълченци и руските войни, които извоюваха българската свобода с цената на живота си.

Изображение
==============================
Не нужно много слов, чтобы сказать правду.
Изображение
jacky63

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Re: Опазил ме господ

Сообщение a11ex » 03/03/2006, 17:48

sluchaen писал(а):Опазил ме господ
:lol:

От какво :?: :lol: :roll:
a11ex
a11ex

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Вернуться в Общий