Аз съм изключително неориентирана в тази област и ми се налага често да задавам въпроси.А на този чудесен форум както ми се струва има доста компетентни хора.И според впечатленията ми тук всички са много мили и отзивчиви.
В търсене съм на идеалната безплатна поща.Вчера се регистрирах във walla.com- 3 GB.В това отношение GMAIL леко изостава.Още не съм имала време да изуча предимствата и недостатъците на новата си поща.
Ето същността на въпроса:Използвам пощите си най-вече за съхраняване на информация, която да ми е достъпна от всеки компютър.
Изискванията ми са предимно към интелигентно организираната работа с черновите, възможностите за обработка на текста, порцията информация, която мога да изпращам/получавам, лесното отваряне на изображенията и сортирането по теми(не само по етикети/папки, но и в нещо като в чекмеджета да кажем).И нещо много важно, което никъде не съм срещала досега като възможност, бих искала във всеки момент да знам какво количество информация съм "напъхала" в черновата(т. е. някакъв индикатор, който да отчита това на видно място), за да не се стига до блокиране на пощата ми, когато се опитвам да съхраня или изпратя по-голямо от разрешеното парче информация.
Въпросите ми несъмнено ще ви се сторят глупави, но повече ме безпокои това дали Юрий няма да възрази срещу откриването на такава тема.Разбира се тя винаги може да бъде изтрита.