Модератор: Юрий
aquamarine писал(а):Хората у нас все по-често закъсват за пари и търсят заеми.
Когато вече са задлъжнели към всички банки, приятели и съседи, остават заложните къщи.
Лихварите твърдят, че най-често българите залагат златото си, но брачните халки никога! Било така от суеверие.
Интересно...
А може би просто вече все по- малко българи имат халки...
Свято нещо е бракът днес у нас!
aquamarine писал(а):Свято нещо е бракът днес у нас!
д а в р писал(а):е сори ама отчасти е тръгало по вашия пътпознавам собственик на дрогерия, който продава на баща си- диабетик, диетични храни без отстъпка примерно...
нар писал(а):по-поводу водки я бы иллюзий не строила...малко късничко...
mtmvb писал(а):Ето как попаднал в човешки условия за живот, един руснак започва да разсъждава като нормален човек.
Откуда такие познания? Жили-с в России?Наистина в България семейните отношения играят много важна роля, в сравнение да кажем с Русия
jacky63 писал(а): Откуда такие познания? Жили-с в России?
А как с этим обстоят дела в республике Бангладеж?
jacky63 писал(а):Откуда такие познания? Жили-с в России?Наистина в България семейните отношения играят много важна роля, в сравнение да кажем с Русия
А как с этим обстоят дела в республике Бангладеж?
BGinfo писал(а): В России наблюдать доводилось. Там пьянство семейную жизнь под корень рубит. В целом в России женщины как класс более передовые и прогрессивные. А среди мужчин - треть алкаши, треть просто козлы. А оставшихся на всех не хватает, да и нетрадиционные отношения опять же в ходу как раз у этой, прогрессивной части мужского населения
a11ex писал(а): Вот я и спрашиваю, к какой трети Вы относите себя, раз уже Вы всех мужиков в России классифицировали
BGinfo писал(а):---отпуск---
mafiot4e писал(а):нет, не уходите! ваши мнения, знания и точки зрения мне лично всегда интересны...а и вообще по всему видно, что человек вы эрудированный, а, значит, ценный собеседник.
немного эгоистично, но зато откровенно
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6