Модератор: Юрий
aquamarine писал(а):"Кого бихте спасили при корабокрушение, ако в спасителната лодка няма достатъчно място, Майка си или Съпругата си?
BGinfo писал(а):aquamarine писал(а):"Кого бихте спасили при корабокрушение, ако в спасителната лодка няма достатъчно място, Майка си или Съпругата си?
Майка и съпруга, сам бих останал на кораба. Някой знае ли друг вариант, за да не пръсне главата?
И плувам до лодката, не оставам на никакъв кораб..треа да сме гъвкави..Някой знае ли друг вариант, за да не пръсне главата
д а в р писал(а):И плувам до лодката, не оставам на никакъв кораб..треа да сме гъвкави..Някой знае ли друг вариант, за да не пръсне главата![]()
aquamarine писал(а):Точно така бих постъпила и аз!!!
BGinfo писал(а):aquamarine писал(а):Точно така бих постъпила и аз!!!
За щастие нямаш такава възможност, твоя съпруг не би го позволил
aquamarine писал(а):Зарязвам суицидните мисли засега.
BGinfo писал(а):aquamarine писал(а):Зарязвам суицидните мисли засега.
Това означава ли, че току-що те спасих, макар и предварително?
joro69 писал(а):-Ти ще продължиш рода, и затова ще бъдеш пренесено до топлите страни- отговорил големият щъркел.
В живота няма сантименталности, животът е борба за оцеляване.
Катеричка писал(а):Меня всегда очень веселили такие вопросы.
Катеричка писал(а):Сидя на мягком диване перед компьютером очень легко рассуждать на такие темы.
нар писал(а):а по моему, проблемы надо решать по мере их поступления и не задаваться умозрительными вопросами.
Катеричка писал(а):И не дай никому бог, оказаться в ситуации такого выбора. Лечиться потом придется долго.
Alexander Terzi писал(а):Перед компьютером обычно сидят на стуле или кресле, которые, согласись, гораздо жестче, и следовательно рассуждать на них значительно тяжелее.![]()
нар писал(а):лично я валяюсь на диване перед ноутбуком.
mafiot4e писал(а):значит, не я одна такая!!
Катеричка писал(а):Статистику в студию!!!
mafiot4e писал(а):причем тут женская логика да и выводов таких мы не делали![]()
нар писал(а):а по моему, проблемы надо решать по мере их поступления и не задаваться умозрительными вопросами.
Согласен с Нар,
не создавайте себе надуманных проблем.
Когда они появятся, тогда и решайте.
Юрий
Сейчас этот форум просматривают: Bing [Bot] и гости: 7