АБСУРДИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Вопросы, которые не подходят по теме к другим форумам раздела "О Болгарии".

Модератор: Юрий

АБСУРДИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Сообщение aquamarine » 24/05/2006, 22:52

Един познат от ------ ми писа: "------ е страна на абсурдите.У нас една медицинска сестра получава повече от един лекар."
Отговорих му, че и у нас съществува абсурд в заплащането на медицинските кадри, макар и в обратната посока.В смисъл, че докато в България един лекар получава на месец средно окло 3000-5000 лева(а някои еуро), то сестрите обикновено получават около 100 еуро.
Е, у на с има и много други абсурди...
Пичете, кой какво го дразни.
Последний раз редактировалось aquamarine 15/06/2006, 21:05, всего редактировалось 1 раз.
aquamarine

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Re: АБСУРДИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Сообщение BGinfo » 24/05/2006, 22:54

aquamarine писал(а):Пишете, кой какво го дразни.

мен, поне в момента, нищо не ме дразни - имам си причина :D
BGinfo

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение Юрий » 25/05/2006, 10:28

Думаю, что все отрицательные эмоции в нас самих.
Будьте немного добрее к окружающим, и у вас самих проблем станет меньше.
Не пинайте на других, как поступает большинство. А подумайте, что вы сами сделали, чтобы не случилось то, что имеете сейчас.
Наши проблемы - в нас самих.
Юрий
Юрий
Author

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Вернуться в Общий