Болгарская молодежь

Вопросы, которые не подходят по теме к другим форумам раздела "О Болгарии".

Модератор: Юрий

Болгарская молодежь

Сообщение lilche1 » 14/01/2007, 20:05

Вот вам пожалуйста, как часть болгарской молодежи и то учащейся в СУ, а этим все сказано, относится к России и интересуется русской музыкой. Так что я оптимистка - мы с болгарским народом всегда будем друзьями.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... sc&start=0
lilche1

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение нар » 14/01/2007, 23:12

а в софийском метро звучат "ночные снайперы"! чес- слово, сама слышала.
Мерси, и аз те обичам :)
нар

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение bum_ba » 14/01/2007, 23:21

Дааа, мелкота балдеет от русских фильмов и сериалов типа "Игра на выбывание", "Спецназ", "Бригада", соседские подростки постоянно спрашивают... :)
bum_ba

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение Masha74 » 15/01/2007, 16:26

Да? А мой племянник 17 лет балдеет от Ксюши Собчак...я в шоке
Masha74

Сообщение Роман Димитров » 15/01/2007, 16:52

В "перестроечните" времена бях абониран за около 10 различни вестника и списания, продаваха се колкото щеш руски книги, руската телевизия имаше полезни и интересни предавания.

Сега не е така. Откъде да черпят младите хора без особени усилия чисто и просто информация за живота в Русия, да не говорим за култура, политика и т.н., като вестници няма, книгите са скъпи и малко (да е жива и здрава Библиотеката на Масим Мошков lib.ru) тв каналите, достъпни по кабел са един безкраен и безначален концерт (е, преувеличавам де - но на това все се натъквам).

Оставям политиката настрана, онова, с което сме/не сме съгласни в Русия/България - но културата си е култура и тя ми е потребна - искам да имам достъп до руската толкова, колото и до всяка друга, която ме интересува - и то като даденост, а не като мое съзнателно усилие.
Колкото участници във форума, толкова Българии и Русии...
Роман Димитров

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

ПОЗДРАВ

Сообщение sluchaen » 15/01/2007, 17:02

Роман Димитров писал(а):Оставям политиката настрана, онова, с което сме/не сме съгласни в Русия/България - но културата си е култура и тя ми е потребна - искам да имам достъп до руската толкова, колото и до всяка друга, която ме интересува - и то като даденост, а не като мое съзнателно усилие.

Даскале един поздрав за теб и другите на форума :D

http://vbox7.com/play:7557123f

http://vbox7.com/play:fd7db5bb
Животът е смъртоносна болест предавана по полов път!
sluchaen

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение bum_ba » 15/01/2007, 21:25

Роман Димитров писал(а):В "перестроечните" времена бях абониран за около 10 различни вестника и списания, продаваха се колкото щеш руски книги, руската телевизия имаше полезни и интересни предавания.

Сега не е така. Откъде да черпят младите хора без особени усилия чисто и просто информация за живота в Русия, да не говорим за култура, политика и т.н., като вестници няма, книгите са скъпи и малко (да е жива и здрава Библиотеката на Масим Мошков lib.ru) тв каналите, достъпни по кабел са един безкраен и безначален концерт (е, преувеличавам де - но на това все се натъквам).

Оставям политиката настрана, онова, с което сме/не сме съгласни в Русия/България - но културата си е култура и тя ми е потребна - искам да имам достъп до руската толкова, колото и до всяка друга, която ме интересува - и то като даденост, а не като мое съзнателно усилие.

На ул. Витоша, т.е. на пъпа на София, има руска книжарница - там има всичко: книги, списания, CD, DVD. В интернет само въведи Русия, ще ти изскочат хиляди сайтове. Така че, откъде да се черпи информация за Русия, колкото щеш... Това също не е за подминаване: http://bookz.ru/
bum_ba

Вернуться в Общий