Модератор: Юрий
Роман Димитров писал(а):Оставям политиката настрана, онова, с което сме/не сме съгласни в Русия/България - но културата си е култура и тя ми е потребна - искам да имам достъп до руската толкова, колото и до всяка друга, която ме интересува - и то като даденост, а не като мое съзнателно усилие.
Роман Димитров писал(а):В "перестроечните" времена бях абониран за около 10 различни вестника и списания, продаваха се колкото щеш руски книги, руската телевизия имаше полезни и интересни предавания.
Сега не е така. Откъде да черпят младите хора без особени усилия чисто и просто информация за живота в Русия, да не говорим за култура, политика и т.н., като вестници няма, книгите са скъпи и малко (да е жива и здрава Библиотеката на Масим Мошков lib.ru) тв каналите, достъпни по кабел са един безкраен и безначален концерт (е, преувеличавам де - но на това все се натъквам).
Оставям политиката настрана, онова, с което сме/не сме съгласни в Русия/България - но културата си е култура и тя ми е потребна - искам да имам достъп до руската толкова, колото и до всяка друга, която ме интересува - и то като даденост, а не като мое съзнателно усилие.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2