Почему меня на форуме все ненавидят?

Вопросы, которые не подходят по теме к другим форумам раздела "О Болгарии".

Модератор: Юрий

Почему меня на форуме все ненавидят?

Сообщение Lucky » 13/07/2007, 13:44

Интересно, почему ко мне такое отношение на форуме?
Я по-моему никому ничего плохого не сделал...
Может мне вообще стоит уйти отсюда?
Lucky

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение rollei » 13/07/2007, 13:55

Lucky, бриллиантовый вы наш, никто вас не ненавидит. Я даже вам сочувствую и вас понимаю, потому-что сам человек чувствительный и отзывчивый. Я серьёзно это говорю. Просто негативное отношение к Болгарии у вас проецируется на все ваши посты, и то количество "негативизма", что может перенести нормальный читатель, превысило поносимую норму - вот люди и реагируют. Просто не может так всё быть плохо - вы молоды, предполагаю, что и здоровы, и всё в ваших руках.
Нет ничего на свете сильнее и бесcильнее слова
rollei

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение Кристина » 13/07/2007, 14:16

Нет,думаю,уходить никому не стоит!
Просто,когда возникают проблеми,их необходимо устранять на раннем етапе,а не ждать войни!
Всегда так,если сразу не поставишь все точки над "i",получится как в поговорке: Посеешь ветер - пожнешь бурю! :wink:
Кристина

Сообщение Юрий » 13/07/2007, 14:17

К сожалению, мне вас приходится часто корригировать или даже удалять! Не следует так негативно , а по-час и агрессивно реагировать в жизни, да, и на нашем форуме тоже.
Я получаю просьбы запретить вам доступ, даже вот сегодняшнее:
"Юрий, здравствуйте!
Не сочтите меня за потенциальную жалобщицу, но нет уже сил читать посты одного индивиддума на нашем форуме, под кличкой Lucky. Я понимаю, человек совсем не дружит с чувством юмора, однако когда дело касается личных оскорблений - смолчать не могу. Тема модераторства и правил поведения уже неоднократно поднималась на нашем форуме, и также неоднократно канула в лету... Тогда просто Вас прошу - сделайте так, чтоб этот "счастливчик" не переходил на личные оскорбления в адрес девушек нашего форума.
Спасибо!"
Поймите, что к вам никто агрессивно не настроен, но люди не хотят видеть столько негатива, который косвенно переходит и на читающих ваши посты.
Постарайтесь подходить ко всему с юмором, да, и не нападайте на наших девущек.
Не знаю как, но постарайтесь изменить свой взгляд на жизнь на более оптимистичный. Может стоит почитать вам Дейла Корнеги - в свое время его книги мне очень помогли.
Я ко всем посетителям отношусь одинаково, и для меня НЕ СУЩЕСТВУЕТ плохих или хороших!
Если нужна моя помощь, то обращайтесь!
Постарайтесь не задевать наших девушек, и споконо реягировать на ответы на ваши посты: никто вам зла не желает, а, помочь, на форуме, не всем практически можно.
И у вас все нормаличуется!
Юрий
Фирма "Контакт-БгРу" ЕООД, г.София, 1574, ул.Теменуга, 2А, ап.20, Болгария
тел: +359-878919265; +359-897919269, e-mail: yurij.abashev[A]gmail.com , Skype: abashev;
www.facebook.com/yurijabashev , http://vk.com/aboutbulgaria
Юрий
Author

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Re: Почему меня на форуме все ненавидят?

Сообщение Jurist » 13/07/2007, 15:06

Lucky писал(а):Интересно, почему ко мне такое отношение на форуме?

Зря расстраиваетесь. К Вам никто плохо не относиться.
Александр
Jurist

Сообщение stifen » 13/07/2007, 16:05

руки прочь от лучко, той си е пич отвсякъде
долой политкорректность! за землю и волю
ты полюби нас черненькими, беленькимы нас всякий полюбить
stifen

Re: Почему меня на форуме все ненавидят?

Сообщение Иван 25 » 13/07/2007, 21:49

Lucky писал(а):Интересно, почему ко мне такое отношение на форуме?

Lucky, толкова ли ти е трудно да разбереш, че ти ежедневно потъпкваш националното достойнство на българите на този форум. Ти ежедневно се подиграваш с добрите чувства, които изпитват българите към Русия и руснаците. Дошъл един господин в България и започва да раздава квалификации наляво и надясно: всички българи са такива, всички българи са онакива.
Може ли нормален човек да се нахвърли върху българските деца, защото играели и викали на плажа и пречели на нашето ангелче да си почете книжка? Ами всички деца по света са такива.
Може ли нормален човек да пише такива неща за българските сестри в Либия? За жени, които 8 години гният в ужасните либийски затвори, бити и измъчвани, вече няколко години със смъртна присъда.
Извинявай, че ще ти го кажа - ти не форума, а България трябва да напуснеш. Твоето място не е тука, вече доста хора ти го казаха. Иди си в твоята Русия.
Иван 25

Сообщение Irinaonix » 13/07/2007, 22:53

Да правильно! болгарская почта отстой, где найти работодателя, ужас какая ситуация и как ибежать корпоративных вечеринок, вопросы жизни и смерти которые разнообразят
Я сущий ангел...Только крылья в химчистке,а нимб на подзарядке
Irinaonix

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение _Valeria_ » 14/07/2007, 00:14

Аз мисля , че му е нужно време да свикне с българската атмосфера и няма нужда да сме груби с него.
От това че някой не ме харесвал на мен не ми се унижава националното достойнство.
И освен това ми е интересно да знам какво мислят руснаците за нас.Ама истинските им мискли , а не захаросани любезности.
Имаме си трески за дялане, няма какво да се лъжем.Не сме от тези дето са научени да уважават личното пространство на другия.
И не сме в детската градина:"Госпожо, тоя ме обиди, изтрийте му постовете!"Защо все се опитваме да моделираме другите по удобен за нас образец?Не ни харесват думите му, нека да му затворим устата.Е да, ама като започне примудително да любезничи, не значи че ни е заобичал.
Мен ме дразнят не неговите постове, а тези, които се опитват да оказват натиск върху хората и да ги променят по свой вкус.
Да има норми на поведение, ама кой и защо ги е създал и наложил?И наистина ли са толкова мъдри , че сляпо да им се подчиняваме.
По-старите членове на форума със сигурно вече са се убедили че подобни осъждания са съвсем безсмислени, както е безсмислено да се върви срещу човешката природа.
Женщина - это голая правда , никто не устоит перед ней.
_Valeria_

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение Федорец Валерий » 14/07/2007, 00:45

Най-после се появи на форума истинска българка, каза (според мене) много справедливи думи. Вече съм казал, че лично на мене ми лисваше точно мненията (по мнозина въпроси) имено на БЪЛГАРКИТЕ.

_Valeria_, мерси много. Я заповядайте по-често във нашата тайфа :lol: -за всички нас ще стане и по-интересно, и по-обективно, щото Вашите сънароднички са много малко се появяват тук (сигурно вече са озрели чушките по градинките :lol: и те нямат време да поприказват със нас)...

Накрая един въпрос. Лингвистическия. Може ли в случая човек, който носи същото име - да Ви се обръща - "адаше"? Надявам се, че това не изглежда грозно :D ...
Федорец Валерий

Сообщение _Valeria_ » 14/07/2007, 01:09

Няма проблем.Може да ми казваш "адашке".
адаш - мъжки род
адашка- женски род
Абе карай както ти е удобно.Не съм дребнава. :D
_Valeria_

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение Федорец Валерий » 14/07/2007, 01:11

Мерси, адашке :lol: ...
Федорец Валерий

Сообщение Nik_1 » 14/07/2007, 09:37

_Valeria_ Вы мне нравитесь. Молодец. :D
Nik_1

Сообщение Иван 25 » 14/07/2007, 13:12

Уважаема Валерия, очевидно ние сме на съвсем различни мнения, но въпреки това бих искал да Ви задам няколко уточняващи въпроса.

_Valeria_ писал(а):Аз мисля , че му е нужно време да свикне с българската атмосфера и няма нужда да сме груби с него.

Колко време според Вас е необходимо на човек за да "свикне с българската атмосфера". Та Lucky вече 14 години е в България (а е на 25), учил е в българско училище, завършил е български университет. И защо изобщо е необходимо да свиква с българската атмосфера? За да започне да харесва България и да пише само розови неща? Аз също не харесвам "захаросаните любезности".
И необходимо ли е да свиква с българската атмосфера за да престане да ругае жените на форума?

Вие чела ли сте всички писания на уважаемия Lucky? Вие също ли смятате, че българките са готови за пари да заразят 400 либийски деца? Вие такава българка ли сте?

Вие също ли като него смятате, че ВСИЧКИ български деца са нагли и невъзпитани? Вашите деца (ако имате) такива ли са?

Lucky писал(а):Натоша, абсолютно с тобой согласен на счет жадности-у меня тоже такое ощущение, что если нет личного интереса, болгарин пальцем не пошевелит. Очень помешанны на деньгах...

Вие също ли сте такава алчна българка?

Lucky писал(а):Muneka, в Болгарии 90 процентов населения не имеет никакого понятия о культуре.

Тук Lucky е направо великодушен, отпускайки 10% за българите, които все пак са чували някога думата "култура". Надявам се, че Вие принадлежите към тази 10-процентна група.

Lucky смята, че всички българи са лицемери. Вие също ли сте лицемерка?

_Valeria_ писал(а):Имаме си трески за дялане, няма какво да се лъжем.

А кой е този, който се самозалъгва. Можете ли да посочите поне един човек на форума, който да е твърдял, че всичко в България и у българите е ОК?

_Valeria_ писал(а):Не сме от тези дето са научени да уважават личното пространство на другия.

В сайта се носят легенди за някакъв си прогонен Петко. Изглежда съм пропуснал писанията му. Но може ли да посочите всред останалите българи поне един, който непрекъснато да пише, че всички руснаци са такива и такива (разбира се в негативен смисъл)? Или може би в сайта са попаднали само хора от 10-те процента културни българи.

_Valeria_ писал(а):И освен това ми е интересно да знам какво мислят руснаците за нас.

Lucky непрекъснато по всеки повод и без повод повтаря, че България е бедна страна, че България тъне в мръсотия, че в България много се краде и т.н. И Вие досега не го знаехте? Кому обаче е нужно общоизвестни факти да се повтарят непрекъснато? Не виждам друг отговор, освен за да се унизят българите.
Русия също е бедна страна (някой ще го отрече ли?), в Русия също се краде, броят на убийствата пропорционално на населението е 4 пъти по-голям отколкото в България. Има ли българин на този форум, който да повтаря непрекъснато подобни неща?

_Valeria_ писал(а):Защо все се опитваме да моделираме другите по удобен за нас образец?

Единственият, който се опитва да моделира българите съобразно своите виждания, е именно Lucky. Няма никакви изгледи за успех, а и това изобщо не е негова работа.

_Valeria_ писал(а):Да има норми на поведение, ама кой и защо ги е създал и наложил?И наистина ли са толкова мъдри , че сляпо да им се подчиняваме.

Извинявайте _Valeria_, но ние не живеем в животинското царство, където властват други закони, а в човешко общество, което се крепи на някакви елементарни морални норми на поведение. Когато те се отхвърлят се стига до фашизъм или сталинизъм.

_Valeria_ писал(а):От това че някой не ме харесвал, на мен не ми се унижава националното достойнство.

Разбира се, че не става дума за нехаресване на Вас или който и да е друг българин на сайта. Става дума за това, че един човек пише само негативи за България и българите, че преувеличава, че пише нелепости и определя "видяните" от него недостатъци като характерна черта на ВСИЧКИ българи. Става дума най-вече за това, че той повтаря непрекъснато едни и същи негативи, преувеличения и нелепости в десетки свои постове.
Кому е нужно всичко това? Каква нова информация научават посетителите от неговите постове. Кому е нужно един човек да се стреми да превърне един много добър информационен сайт в сайт "О Болгарии с ненавистью"?

И извинявайте още веднъж Валерия, не искам по никакъв начин да Ви обидя. Но замислете се все пак дали някои от нещата, които пишете, няма да засилят мнението на Lucky, че българите не притежават чувство за национално достойнство.
Иван 25

Сообщение Stolyar » 14/07/2007, 13:31

_Valeria_ писал(а):И освен това ми е интересно да знам какво мислят руснаците за нас.Ама истинските им мискли , а не захаросани любезности.

Ну вот, приплыли: Счастливчик выражает истинные мысли русских о болгарах, а канувший в Лету Петко выражает истинные чувства болгар о русских. Человек человеку - волк, а всё остальное "захаросани любезности".

Почему нельзя общаться на форуме доброжелательно, зачем признавать истинными только крайние позиции?
Stolyar

Сообщение Катеричка » 14/07/2007, 13:48

Лаки, а зачем весь этот спектакль? Хочется уйти - уходите без театральных заламываний рук. Хочется остаться - оставайтесь, поразмыслив над тем, почему, как Вы говорите, Вас никто не любит. Или хочется, чтобы поуговаривали, порассказывали, какой Вы хороший, как без Вас станет скучно и грустно на форуме? Так это вряд ли, уж простите. Не, платочком я Вам вслед могу, конечно, помахать, чисто из альтруистических побуждений. Даже скатертью на прощание могу по спине хлопнуть. А уж большего не просите :wink:
"Разум на планете - величина постоянная, а население растёт"©
Катеричка

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение rollei » 14/07/2007, 15:04

Катеричка, ваш вопрос слишком абстрактен для Lucky. unLucky не отвечает на такие вопросы. Или точнее - он вообще не отвечает на вопросы. Он только задаёт вопросы.

Он спрашивает у других - "как мне жить и как мне быть?". "Почему мир такой несправедливый?". "Где найти тёплое место в этом мире, что-бы всё было пучком и все меня любили?". Тяжёлые, экзистенциальные вопросы мучают этого молодого человека. Только не понимает он, что на ТАКИЕ вопросы никто ему здесь не ответит.

Lucky!

1. Дети орут везде одинаково громко.

2. Мусор на улицах - не уникальная для Болгарии вещь, а общий знаменатель всех бедных стран.

3. Люди, работающие за 100-120 евро в месяц, при европейских ценах на жизнь, НИГДЕ в мире не будут выполнять свою работу добросовестно.

Обетованной страны в которую вы стремитесь не существует на свете. Без хорошего академического образования лёгкой жизни нигде не будет. Да и с ним (академическим образованием), работу найти часто не легко. Бакалавр с болгарским дипломом - это ещё не основание для хорошей зарплаты и богатой жизни. После почти 17 лет проведённых в одной из скандинавских стран, я знаю это совершенно точно.

Единственная возможность заработать в Болгарии деньги - это заняться своим бизнесом. Это риск, но без риска почти ничего и никогда не бывает. Без риска бывает только зарплата в 100-150 евро.
Нет ничего на свете сильнее и бесcильнее слова
rollei

Сообщение Xenium » 14/07/2007, 17:19

няма да повтарям отново, че Комунистите са виновни и Обичам Русия /хората, душевността, а не СССР, не империята и т.н. / Заради някои руснаци или украинци ми е идвало да зарежа форума и да обърна поглед на Запад, но може би те точно това целят, а? Е, заради останалите 90% ще продължа. Тоз бил руснак, онзи бил украинец или българин или не знам си какъв Това винаги ми е било интересно Ако ти се беше родил 50 км. на запад или север щеше си украинец или белорусец Той може би ако се беше родил 50 км. на изток или юг - руснак и т.н. Важно е сърцето и душата, щото границите са шибани, политически. Аз може да съм по близък по кръв и ген с един руснак от Самара примерно, отколкото той с един жител на Руската федерация. Руснак, руснак ама едно наум нали То аз ако ви наредя такава разнообразна картинка ще бъдете, че Европа ще изглежда като един етнос
Let's make things better
Xenium

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение Lucky » 14/07/2007, 19:29

Иван, вашите писания за мен са изключително несправедливи. Не знам, какво удоволствие получавате от това да реагирате на всичките ми постове толкова нетолерантно, но това в крайна сметка е доста типично за хора от вашето поколение. Вие не сте съдия и е абсолютно неправилно да ме обвинявате в каквото и да е. Моето мнение е лично мое. Все пак живея не в Туркмения, а уж в демократична страна и се надявам, че мога да го споделя с хората на форума. Ако то уронва лично вашето достойнство-то това е ваш проблем. Аз не съм нито политик, нито дипломат, нито журналист и не мога да уронвам нечие достойнство и имам право да пиша каквото си искам като частно лице-повтарям, всичко това е само лично мнение.
Що се отнася до сестрите-може би аз им съчувствам повече и от вас, защото за разлика от вас знам е какво човекът да живее далеч от родината си. И много ви моля да престанете да ми казвате да заминавам за Русия. Ако реша-ще го направя, но не защото вие или който и да било друг ми го е казал.
И последно-българите също много често злоупотребяват с добрите чувства на руснаците към тях и се опитват да ги излъжат на всяка крачка. С години живеят в Русия и в същото время говорят лоши неща за руските хора и за страната.
Lucky

Сообщение Nik_1 » 14/07/2007, 21:32

Lucky, вы очень хорошо пишете по болгарски.
Nik_1

Сообщение lora » 14/07/2007, 21:37

Lucky, классный Вы ПАРЕНь :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
lora

Сообщение Nik_1 » 14/07/2007, 21:41

lora писал(а):Lucky, классный Вы ПАРЕНь :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

lora, Lucky вообще молодец !
Nik_1

Сообщение lora » 14/07/2007, 21:46

Да ,Nik 1, всех здесь "лечит". А самое главное себе создает положительные эмоции. :lol: :lol: :lol:
lora

Сообщение _Valeria_ » 17/07/2007, 07:59

To Иван25 и Stolyar.
Ние сме зрели хора.Нека всеки сам да преценява какво да мисли, дали да го казва на глас (пише във форума) и с кого да влиза в диалог.Аз съм против това да се оказва натиск върху хората.

Относно болната тема за цялата нация - сестрите в Либия:
Какво направихме ние обикновените хора за тях, освен лицемерно да им съчувстваме, докато гният и полудяват в затвора?
Не признавам празните приказки.

Обаче съм напълно съгласна с Иван 25, че форумът е място , където хората идват за да търсят информация ,помощ , съвет.
А искрено изказаното мнение, дори и нелицеприятно по моему също е вид информация.
Последний раз редактировалось _Valeria_ 17/07/2007, 10:05, всего редактировалось 1 раз.
_Valeria_

Сообщение Lucky » 17/07/2007, 10:05

Валерия, благодаря ти. Интелигентните и умни хора сe познават от далеч
Последний раз редактировалось Lucky 17/07/2007, 17:46, всего редактировалось 1 раз.
Lucky

Сообщение FINN » 17/07/2007, 13:52

lora писал(а):Lucky, классный Вы ПАРЕНь :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Вы тоже сомневаетесь в его ориентации? :D :D :D
FINN

Сообщение lora » 17/07/2007, 14:16

В ориентации - не знаю.Я восхищаюсь чувством юмора Лаки.самый элементарный анализ его стиля, аватара, реакций и тем , на которые Лаки реагирует наводит на мысль ,что развадят нас здесь на все 100 пудов. :D
lora

Сообщение Masha » 17/07/2007, 14:20

У меня сложилось точно такое же впечатление.... Он - ЛАКИ-просто веселится... ну как обалберенный тигр с аватары :D
Последний раз редактировалось Masha 17/07/2007, 14:27, всего редактировалось 1 раз.
Есть люди, в которых живет Бог; есть люди, в которых живет Дьявол; а есть люди, в которых живут только глисты.
Masha

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение lora » 17/07/2007, 14:24

Маша , мне кажется ,что к этому , симпатичному для меня персоонажу , лучше обращаться по имени Лаки, не использую местоимения 3 лица . :lol:
lora

Сообщение Skorpion_BG » 17/07/2007, 14:27

lora писал(а):Маша , мне кажется ,что к этому , симпатичному для меня персоонажу , лучше обращаться по имени Лаки, не использую местоимения 3 лица . :lol:

Гм, задумался!!! :D :D
Skorpion_BG

Сообщение FINN » 17/07/2007, 15:10

Нет. Я имею 3 высших образования: МИНХ и ГП им. Губкина, МИРЭА, СТЭК, получил аттестат Минфина, достаточно долго возглавлял и был хозяином одной из ведущих аудиторских фирм России (сейчас на отдыхе :D )
Если Вы сомневаетесь, убедитесь...
FINN

Сообщение lalala » 17/07/2007, 15:27

Лора, но ведь не 1-ое и не 2-ое...или?
:shock: :lol:
вам его стало жаль, хотите уберечь от нападок Финна? по-моему- не стоит.ИМХО...
он отлично знает, что делает, что кому говорит - отдает себе отчёт...не умственно отсталый...играется, а когда получается не по его сценарию - огрызается...
я по началу думала, что это болезни роста - кто в юности не переболел анархизмом-коммунизмом-измом? ан нет, есть тенденция кусат'ся и в кусты...
Находя знание - теряешь веру
Находя богатство - теряешь совесть
Находя любовь - теряешь голову
И только потеряв все - находишь свободу...
lalala

Сообщение Lucky » 17/07/2007, 15:32

Finn, тебе и 10 образований не помогут...
Lucky

Сообщение Masha » 17/07/2007, 15:35

:D :D :D
ЛАКИ, осталось только обозвать FINN-а токсичным холостяком, потребителем Виагры и... Мефистофелем :shock: (прости, ничего в голову умней не пришло - чтоб аналогию Гангренам найти) :D
Есть люди, в которых живет Бог; есть люди, в которых живет Дьявол; а есть люди, в которых живут только глисты.
Masha

Сообщение lora » 17/07/2007, 15:40

Нет ,lalala, Вы ошибаетесь - Лаки не огрызается . Есть куда более агрессивные и арогантные люди. Дело не в Лаки . Лично для себя я сделала выводы относно Лаки . Я никого не стараюсь защищать. Здесь очень интересна другая теденция. Стадное чувство. Все против одного . Подигравки, забележки , советы- он РАЗРЕШИЛ всем вам подобное отношение и все вы чувсгвуете себя значимыми , умными , силЬными. Он вех здесь "ЛЕЧИТ". подобное отношение прослеживалось и по отношению к Маше - Стаум . Она безобидна и добра - почему бы ее рылом в лужу не окунуть , извините Маша. постоянно какие-то замечания относительно ее правописания , снисходительный тон . И все скопом . На себя посмотрите лучше , праведные и безгрешные.
lora

Сообщение FINN » 17/07/2007, 15:44

Lucky писал(а):Finn, тебе и 10 образований не помогут...

Да, конечно... лапушка... :D
FINN

Сообщение Masha » 17/07/2007, 15:48

ЛОРА, может здесь и есть не совсем адекватные товарищи, считающие себя ангелами во плоти... Но не все ж... не перегибайте палку, пожалста. В плане - массовой атаки на избранных - бывает, но не сразу, а когда люди перестают чувствовать грань между разумным и глупостью. А дабы этого не было - я, например, устала призывать слегка сбавить темп лобовых атак...

------------------------------------------------------
Не хотела об этом, но Вы тож иногда бываете - сходу - черезчур прямолинейны :wink:
Masha

Сообщение lora » 17/07/2007, 16:04

Не все ..., но многие .Причем большинство вступают в баталии, не зная что к чему и что по чем. И получается " мирные жители зверски расстреляли оккупантов".
lora

Сообщение Masha » 17/07/2007, 16:07

lora писал(а): " мирные жители зверски расстреляли оккупантов".

...потом воздвигли монумент собственному подвигу и сами же припадают ниц.... Есть и такие - не спорю :!: Но не нам их перевоспитывать - есть специальные учреждения, люди обученные... А на место зарвавшихся поставить - вот это дело, глядишь и общественные модераторы не понадобятся :wink:
Masha

Сообщение lalala » 17/07/2007, 16:07

to Lora,
не согласна...не нападают на бедного йорика, то бишь Лаки без причины... достал ведь...
у каждой игры есть свои правила, и когда ты их не соблюдаешь - изволь подставить морду лица или седалище....
и никто не позволил по отношению к Лаки того, что он позволял себе по отношению к другим...
издевается он над форумом, или нет - дело десятое... стиль дерьмовый, за стиль и получает....
а машу-стаум зря вспомнили, её , по-моему, не за ошибки , а за захлест, искусственный, эмоций...так и в случае с Лаки, всё искусственно,, пафосно, смешно, но уже перебор...заигрался -получи...
я ведь редко позволю себе так много говорить в форуме, обычно нет ни времени, ни желания, сегодня есть ....мне приходилось иметь дело с воинствующей инфантильностью, это что-то.. не приведи мне господи реальной встречи с лаки...
Находя знание - теряешь веру
Находя богатство - теряешь совесть
Находя любовь - теряешь голову
И только потеряв все - находишь свободу...
lalala

След.

Вернуться в Общий