Ivel » 02/10/2007, 19:38
Слушай момче помисли пак дали си на правилният път, и аз като теб преди 12 години реших да разнообразя "скучният малък бизнес в БГ" с решението си да проверя дали е вярно всичко това за Русия и руснаците дето го разправяха в средата на 90-те миналият век, щото не им вярвах, нали не беше минало кой знае колко време от далечната 1989 когато си тръгнах от Ленинград, след повече от 5 години студенство даже хвърлих камък и си казах кракът ми няма да стъпи повече на тази земя, толкова ми беше опротивяла. Та нали разбираш с доста резерви, и нескрит интерес реших сам да се убедя че нещата са се изменили 6 години по-късно а и си мислех година, максимум две да мине очертаващата се тогава криза в БГ и обратно. Помъкнах и семейството (малката беше само на 6 месеца). Какво да ти кажа, не знам защо тогава постъпих така (дивото зове!!!), сега ако мога да върна нещата назад никога не бих постъпил така, как - това е предмет да друга тема. Основната опасност идва от високо потенциалната възможност да зависнеш надълго в Русия. По принцип зависи как си устроен на някои това не им пречи, но на мен да. За всичките тези години съм срещал много като мен българи, сърби всякакви и никой не може да даде смислен отговор защо така се е случило с него. Пари, пари е да искарват се няма да споря ама дали това е толкова важно, на начален етап може би да, но как да се дефинира края на този етап, всеки път връщайки се след отпуск си казвам, край писна ми тръгвам си, догодина и всичко пак се повтаря. А и шефа като че ли ги чувства тези неща и само налива ли налива ( един вид предложение от което не може да се откажеш ). Та съветът ми е внимавай много "Русия она засасывает, перерастает в депрессию и ни к чему хорошему не приводит, если конечно, это не сам человек решил изолировать себя от доброй половине мира". Накратко финансово си свободен "а на душе пустота"