Кто хочет со мной познакомиться?

Вопросы, которые не подходят по теме к другим форумам раздела "О Болгарии".

Модератор: Юрий

Кто хочет со мной познакомиться?

Сообщение Lucky » 02/10/2007, 18:19

Готов встретиться с желающими :lol:
Lucky

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение Ivel » 02/10/2007, 19:38

Слушай момче помисли пак дали си на правилният път, и аз като теб преди 12 години реших да разнообразя "скучният малък бизнес в БГ" с решението си да проверя дали е вярно всичко това за Русия и руснаците дето го разправяха в средата на 90-те миналият век, щото не им вярвах, нали не беше минало кой знае колко време от далечната 1989 когато си тръгнах от Ленинград, след повече от 5 години студенство даже хвърлих камък и си казах кракът ми няма да стъпи повече на тази земя, толкова ми беше опротивяла. Та нали разбираш с доста резерви, и нескрит интерес реших сам да се убедя че нещата са се изменили 6 години по-късно а и си мислех година, максимум две да мине очертаващата се тогава криза в БГ и обратно. Помъкнах и семейството (малката беше само на 6 месеца). Какво да ти кажа, не знам защо тогава постъпих така (дивото зове!!!), сега ако мога да върна нещата назад никога не бих постъпил така, как - това е предмет да друга тема. Основната опасност идва от високо потенциалната възможност да зависнеш надълго в Русия. По принцип зависи как си устроен на някои това не им пречи, но на мен да. За всичките тези години съм срещал много като мен българи, сърби всякакви и никой не може да даде смислен отговор защо така се е случило с него. Пари, пари е да искарват се няма да споря ама дали това е толкова важно, на начален етап може би да, но как да се дефинира края на този етап, всеки път връщайки се след отпуск си казвам, край писна ми тръгвам си, догодина и всичко пак се повтаря. А и шефа като че ли ги чувства тези неща и само налива ли налива ( един вид предложение от което не може да се откажеш ). Та съветът ми е внимавай много "Русия она засасывает, перерастает в депрессию и ни к чему хорошему не приводит, если конечно, это не сам человек решил изолировать себя от доброй половине мира". Накратко финансово си свободен "а на душе пустота"
Ivel

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Re: Кто хочет со мной познакомиться?

Сообщение Nonblonde » 03/10/2007, 11:33

Lucky писал(а):Готов встретиться с желающими :lol:

Где? в Болгарии или в России?
Nonblonde

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Сообщение stifen » 03/10/2007, 14:25

ама нали ръгна за русията , бе юнак, какви срещи, какви пет лева
ты полюби нас черненькими, беленькимы нас всякий полюбить
stifen

Сообщение bum_ba » 03/10/2007, 17:56

stifen писал(а):ама нали ръгна за русията , бе юнак, какви срещи, какви пет лева

Это будет прощальная гастроль артиста...
bum_ba

Сообщение Ivel » 03/10/2007, 18:37

А бе той никъде и не мисли да ходи това е само PR, Lucky просто си търси гадже по най-лесният начин (така и баба може), на него не му стига решителност, в случеят с гаджето това определено е лошо а ако говорим за емиграцията в Русия може и да е за добре ще си разбие живота момчето нека трупа точки БГ. Русия не е място за слаби и нерешителни, паднеш ли ще те затъпчат и никой няма да забележи, че вече те няма.
Ivel

Сообщение stifen » 03/10/2007, 23:12

bum_ba писал(а):
stifen писал(а):ама нали ръгна за русията , бе юнак, какви срещи, какви пет лева

Это будет прощальная гастроль артиста...[/quote

тогда надо устроить ему бенефиса - кормиться же надо
ты полюби нас черненькими, беленькимы нас всякий полюбить
stifen

Сообщение IRINA-IRINA » 04/10/2007, 11:33

Мне даже интересно будет с тобой встретиться в Москве, посмотреть на самом деле ты такой или только прикидываешься :D Так что сообщи как будешь в Москве)))
Для женщины красота - шанс на семейное счастье, а ум - шанс на реализацию этого шанса.
IRINA-IRINA

Сообщение Nonblonde » 04/10/2007, 14:09

Конечно, такой. Скучный и нудный до зевоты. Каждые следующие реплики предсказуемы на две страницы вперед..."прикинуться" таким просто невозможно. Это дарование от природы.
Nonblonde

Лет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форумеЛет на форуме

Вернуться в Общий